A GTS Central Europe bejelentette, hogy  megnyerte a lengyel Igazságügyi Minisztérium nagy kiterjedésű hálózat építésére kiírt tenderét. A hatmillió euró értékű szerződés három évre szól, és a szolgáltatás beindításának napján veszi kezdetét.

A GTS Central Europe bejelentette, hogy  megnyerte a lengyel Igazságügyi Minisztérium nagy kiterjedésű hálózat építésére kiírt tenderét. A hatmillió euró értékű szerződés három évre szól, és a szolgáltatás beindításának napján veszi kezdetét.

A GTS Poland építheti fel azt a privát, biztonságos IP VPN hálózatot, amely az Igazságügyi Minisztérium Lengyelország különböző helyszínein megtalálható szervezeti egységeit köti össze. A hálózat 483 különböző egység között biztosít majd stratégiai fontosságú és zökkenőmentes információáramlást. A GTS szolgáltatásainak köszönhetően a minisztérium állami forrásból finanszírozott telekommunikációs költségei jelentősen csökkennek.

Az új hálózat az alábbi elemeket foglalja magában:

  • A cég-, az ingatlan és a zálognyilvántartást kezelő egységek
  • Információkezelési központok (IMC)
  • Könyvelési és HR menedzsment rendszer (ERP)
  • SAWA központi alkalmazás
  • A bírósági meghallgatások video és audio dokumentációja

A GTS hálózata összeköti továbbá:

  • az Igazságügyi Minisztérium központi adatátviteli központjait és a bíróságok VPN hálózatait;
  • az Igazságügyi Minisztérium feljebbviteli bírósági, körzeti és regionális szervezeti egységeit.

„Cégünk egyre több ügyfelet szerez a közszférában is, amely megfelel hosszú távú fejlesztési stratégiánknak. Szervezetként tisztában vagyunk azzal, hogy ez nagyon jelentős feladat, amelyet teljesíteni fogunk, hiszen kiterjedt tapasztalattal és kapacitással rendelkezünk helyi és országos WAN hálózatok építésében. A GTS Central Europe Group tagjaként költséghatékony megoldásokat kínálunk. Munkánk során a magas minőségre és költségcsökkentő megoldások kidolgozására helyezzük a legnagyobb hangsúlyt, amely kiemelten fontos a közszférában működő ügyfeleink számára" – nyilatkozta Piotr Sieluk, a GTS Poland vezérigazgatója.

Az új hálózat IP technológia felhasználásával épül ki, s lényegesen jobb technikai paraméterekkel rendelkezik majd, mint a korábbi megoldás, amelyet teljes mértékben a GTS által biztosított technológiák váltanak fel.

A két és fél hónapos tenderen az alábbi, meghatározó telekommunikációs cégek vettek részt: az TP S.A. – Exatel S.A. konzorcium, az ATM S.A. – ATM SI S.A. és a Netia S.A.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük