2022.december.09. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A HD élményt nyújtó James Bond telefon elérhető a Vodafone-nál

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65576"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_201.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="91" /></a></span><em>Három vadonatúj készülékkel örvendezteti meg a Vodafone ügyfeleit a Sony. Októberben érkezik a boltokba a legújabb James Bond filmben, a Skyfall-ban is szerepelő Xperia T, a szemet gyönyörködtető dizájnnal felvértezett Xperia J, és a közösségi média csatornáit kiválóan kezelő, operátorok közül kizárólag a Vodafone-nál elérhető Xperia miro. </em></p> <p><em> </em>

images 201.thumbnailHárom vadonatúj készülékkel örvendezteti meg a Vodafone ügyfeleit a Sony. Októberben érkezik a boltokba a legújabb James Bond filmben, a Skyfall-ban is szerepelő Xperia T, a szemet gyönyörködtető dizájnnal felvértezett Xperia J, és a közösségi média csatornáit kiválóan kezelő, operátorok közül kizárólag a Vodafone-nál elérhető Xperia miro.

 

images 201.thumbnailHárom vadonatúj készülékkel örvendezteti meg a Vodafone ügyfeleit a Sony. Októberben érkezik a boltokba a legújabb James Bond filmben, a Skyfall-ban is szerepelő Xperia T, a szemet gyönyörködtető dizájnnal felvértezett Xperia J, és a közösségi média csatornáit kiválóan kezelő, operátorok közül kizárólag a Vodafone-nál elérhető Xperia miro.

 

A vállalat legújabb zászlóshajója, a Vodafone Prémium üzleteiben kapható NFC képes Xperia T a Sony legjobb HD kijelzőjét és kameráját, vagyis 4,6 hüvelykes Mobile BRAVIA Engine-es HD Reality Display képernyőt és 13 megapixeles Sony Exmor R szenzoros kamerát tartalmaz, mely utóbbi a gyorsfotó funkciónak köszönhetően készenléti állapotból is alig másfél másodperc alatt képes egy kép elkészítésére. A csúcsmobil a specifikációk terén sem vall szégyent: kétmagos processzora 1,5 GHz-es, akkumulátora pedig 1850 mAh-ás, így üzemideje jelentősen hosszabb elődeinél.

 

A Sony médiaalkalmazásai – a Walkman, az Album és a Filmek – páratlan élményt nyújtanak. A Walkman használatakor a Sony ClearAudio+ minden eddiginél tisztább hangokat nyújt a zeneszámok lejátszása során, az Album segítségével könnyedén rendezhetők, megoszthatók a képek a Facebook-on is, a Filmek alkalmazás segítségével pedig kiváló kép- és hangminőségben élvezhetik a felhasználók a videókat.

 

A középső testvérnek, az Xperia J-nek sincs oka a szégyenkezésre. Egymagos processzora 1 GHz-es, akkumulátorának kapacitása pedig 1700 mAh. De a készülék különlegessége nem a számokban rejlik! A közösségi média oldalakon történt frissítéseket különböző fényeffektekkel jelzi az okosmobil.

 

A Sony harmadik új készüléke, az Xperia miro kétféle színben, fehér feketével illetve fehér arannyal kombinált verzióban kapható, karcsú és stílusos okostelefon, melyet a kapcsolatok, fényképalbumok és a zenelejátszó Facebook integrációja tesz különlegessé. A 3,5 hüvelykes, 320×480 képpont felbontású kijelzővel bíró, 5 megapixeles kamerával felszerelt miro Sony xLOUD audio technológiával felszerelve érkezik, így a lejátszott zenék meglepően jó minőségben szólalnak meg a készülék. A belépő szintű készülék 800 MHz-es processzorához 1500 mAh kapacitású akkumulátor társul.

 

Mindhárom telefon IceCream Sandwich operációs rendszerrel kerül boltokba, de az Xperia T esetében a későbbiekben Jelly Bean verzióra frissíthető.

 

A Sony Xperia T RED Super tarifával 6.990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone prémium üzleteiben, a Sony Xperia J  ugyanezen tarifával 1 forintért vásárolható meg.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.