2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Helly Hansen többfunkciós Ridge Shell síkabátja rangos dizájn elismerést nyert

4 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96507"><img class="image image-preview" src="/files/images/Ullr_Hero_Tech_A4%201.jpg" border="0" width="476" height="517" /></a></span>A Német Dizájn Tanács tegnap bejelentette, hogy<a name="_GoBack" title="_GoBack"></a> idén a Helly Hansen Ridge Shell síkabátja nyerte a Német Design Díj terméktervezés kategóriáját.

A Német Dizájn Tanács tegnap bejelentette, hogy idén a Helly Hansen Ridge Shell síkabátja nyerte a Német Design Díj terméktervezés kategóriáját.

A Német Dizájn Tanács tegnap bejelentette, hogy idén a Helly Hansen Ridge Shell síkabátja nyerte a Német Design Díj terméktervezés kategóriáját.

A kabát háromrétegű Helly Tech® Professional vízálló, lélegző szövete újító, légáteresztő membránjának köszönhetően lenyűgöző szellőzést, szárazságot, meleget és kényelmet biztosít. A kabátot elsősorban freerider síelők számára tervezték, és magas láthatóságú részleteit a Helly Hansen professzionális vitorlázóruházata ihlette.  A Ridge Shellt széles, cipzározható szellőzői, alakra szabott formája és csuklónál állítható részletei teszik még kényelmesebbé. A síkabát a sokoldalúság és védelem új szintjét nyújtja a síelésre jellemző, változékony időjárási és természeti körülmények között, amikor siklás vagy két pálya közötti gyaloglás közben különösen lélegző szövetekre van szükségünk.

A Német Dizájn Tanács már hatvan éve jutalmazza a kiemelkedő terméktervezési és kommunikációs gyakorlatot bemutató cégeket. A Helly Hansent legutóbb 2013-ban, a Crew H2Flow vitorlázó dzsekiért díjazták.

A Ridge Shell kabátot úgy fejlesztették, hogy még a változékony magashegyi körülmények között is szárazon, melegen és kényelmesen tartsa a síelőket. A kabát 1877 óta a legújabb Helly Hansen termék, amely a legmodernebb technikai megoldásokat sorakoztatja fel. A márka fejlesztette ki az első rugalmas vízálló szövetet a kereskedelmi halászat számára 138 évvel ezelőtt, valamint az 1960-as években az első polár szövetet, és az első technikai aláöltözetet is. A Ridge Shell kabát a Helly Hansen ULLRTM freeride felsőruházati kollekciójának tagja, amelyet a 2015-16-os síszezonban vezettek be olyan síelők számára, akik a pályákon kívüli kalandok rajongói.

"A kollekció darabjait jellemző élénk színek, a funkcionális skandináv dizájn és a tartós, lélegző szövetek nem csak a jellegzetes Helly Hansen megjelenésről gondoskodnak, de védelmet biztosítanak viselőjüknek a pályán kívül is," – hangsúlyozta Philip Tavell, a Helly Hansen síruházati kategóriamenedzsere. "A Német Dizájn Díj termékfejlesztési csapatunk előremutató gondolkodását és a márka professzionális sportoló nagyköveteinek tervezésre fordított munkáját ismeri el, amelynek eredményeként a piac egyik legfejlettebb sí héjkabátját hozták létre." 

 

 

Ridge Shell Jacket

A veszélyes havas kalandok szerelmesei számára kifejlesztett Ridge Shell kabátot világklasszis freeride síelők tesztelték és hagyták jóvá. A kabát alkotása során a márka ötvözte a Helly Tech® Professional háromrétegű anyagát egy új, légáteresztő membránnal az optimális lélegzőképességért, melegért és kényelemért. Hosszított szabása és alakra szabott formája garantálja a kényelmes hátizsák-viseletet. Jó láthatóságú elemek, hogy biztosan ne vesszen el a viselője a hegyekben. A freerider síelőknek kedveskedve a Helly Hansen nadrág-és kabátkompatibilis hószoknyáról, szemüvegtörlő kendőről és magasított gallérról is gondoskodott.

  • Helly Tech® Professional víz- és szélálló, lélegző, háromrétegű anyag új, légáteresztő membránnal kombinálva
  • Teljesen zárt varrások
  • Tartós vízlepergető képesség (DWR)
  • Cipzározható szellőzők
  • RECCO® magasfokú mentési rendszer
  • Fényvisszaverő kiegészítők a biztonságért
  • Összepattintható kabát és nadrág
  • Lecsatolható hófogó szoknya
  • Levehető, sisakra húzható, állítható kapucni
  • YKK® vízálló cipzár

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.