2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A HP új adatvisszaállítási megoldásával a vállalatok megvédhetik PC-ik és noteszgépeik értékes információit

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/1605"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hplogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.hp.hu" title="www.hp.hu" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.hp.hu/">www.hp.hu</a> </strong></span></span><p>A HP 2009. november 18.-án bemutatott adatmentési és visszaálllítási megoldásával a vállalatok akár a céges hálózaton kívül is védhetik az asztali és noteszgépek helyi merevlemezén tárolt növekvő mennyiségű információt.</p><p>

 www.hp.huwww.hp.hu

A HP 2009. november 18.-án bemutatott adatmentési és visszaálllítási megoldásával a vállalatok akár a céges hálózaton kívül is védhetik az asztali és noteszgépek helyi merevlemezén tárolt növekvő mennyiségű információt.

 www.hp.huwww.hp.hu

A HP 2009. november 18.-án bemutatott adatmentési és visszaálllítási megoldásával a vállalatok akár a céges hálózaton kívül is védhetik az asztali és noteszgépek helyi merevlemezén tárolt növekvő mennyiségű információt.

A HP Data Protector Notebook Extension az offline módban dolgozó és mobil munkatársak adatainak megóvásával csökkenti a produktív munkavégzés és a technológia költségeit, valamint a jogi és megfelelési kockázatokat.

Ágazati szakértők szerint jelenleg a munkaerő 25 százaléka tekinthető mobilnak, a noteszgépeladások volumene pedig most először lépte túl az asztali gépekét. Ráadásul a felhasználók egyre gyakrabban tárolnak fontos vállalati információkat a hálózaton kívül – egy átlagos PC merevlemeze több mint 4000 üzzleti fájlt tartalmaz. A szervezetek számára óriási üzleti kockázatot jelent, ha ezek a kritikus adatok merevlemezhiba vagy véletlen fájltörlés következtében elvesznek. Egy globális viszonylatban átlagos méretű, 5000 felhasználós vállalatnál az adatvesztés költsége éves szinten a 400 ezer dollárt is elérheti.

A HP Data Protector Notebook Extension erre a kihívásra reagálva úgy terjeszti ki a mentési szabályokat, hogy a helyben tárolt adatok védelme mindig biztosítva legyen, még akkor is, ha a felhasználó a hálózaton kívül dolgozik. A fájlok megváltoztatásakor, létrehozásakor vagy fogadásakor a felhasználó azonnal rögzítheti az adatokat, és biztonsági másolatot készíthet róluk. Az adatok átmenetileg a gép helyi adattárában kapnak helyet, és később innen kerülnek át a teljes körű mentési és helyreállítási képességeket nyújtó, hálózati adattárba.

A megoldás által biztosított folyamatos fájlvédelem mindenkor átláthatóan és automatikusan megóvja a helyben létrehozott adatokat – ezzel csökkentve a technológiai kültségeket, és fokozva a dolgozói produktivitást. A felhasználó így helpdesk-hívás – tehát a technoológiai erőforrások pazarlása – nélkül állíthatja helyre saját fájljait.

A HP Data Protector Notebook Extension deduplikációs, adattitkosítási és tömörítési technológiával az ügyfelek nemcsak a sávszélesség kihasználásának hatékonyságát növelhetik, hanem információikat is hatásosabban védhetik.

A HP szintén a 2009. november 18.-án mutatta be Backup & Recovery Fast Track Services nevű skálázható szolgáltatáscsomagját, amelynek elemeivel a cégek felgyorsíthatják a HP mentési, illetve helyreállítási megoldásainak telepítését és sikeres üzembe állítását. A HP Data Protector és HP Data Protector Notebook Extension megoldásokhoz nyújtott szolgáltatások támogatják a sikeres szoftverbevezetést, növelik az informatikusok produktivitását, illetve lehetővé teszik számukra, hogy minden energiájukkal az igazán fontos feladatokra és az üzleti prioritásokra összpontosítsanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.