Bakancslistás álma vált valóra azzal a VIVA PUSH júniusi felfedezettjének, hogy a saját videoklipjét a tévében láthatja. Willcox Day 'N Night című slágere – akárcsak a fiatal DJ többi dala – tudatos elképzelések és a környezetéből vett inspirációk alapján született, a klipje pedig az életre szóló barátságról szól.

 

Bakancslistás álma vált valóra azzal a VIVA PUSH júniusi felfedezettjének, hogy a saját videoklipjét a tévében láthatja. Willcox Day 'N Night című slágere – akárcsak a fiatal DJ többi dala – tudatos elképzelések és a környezetéből vett inspirációk alapján született, a klipje pedig az életre szóló barátságról szól.

 

Willcox a zenecsatorna júniusi kiemeltje

Vígh Attila, azaz Willcox 14 évesen a nyári munkából szerzett pénzből vette az első DJ-felszerelését, két év múlva pedig már saját zenéket írt. A VIVA PUSH júniusi előadója már pályája kezdetén is mindent alárendelt annak, hogy minőségi zenéket készíthessen, a határidős zenék leadása miatt akár a vizsgáit is kihagyta a suliban. A sok fáradozás meghozta az eredményét, hiszen időközben nagy külföldi kiadóknál jelentek meg a dalai. Első klipje néhány napja látott napvilágot, és máris kivívta vele a VIVA elismerését.

 

„Már azzal is nagy álmom vált valóra, hogy a saját videoklipemet viszontláthatom a tévében, az pedig a hab a tortán, hogy PUSH előadó lettem" – kezdte a DJ/producer, aki az első, áttörő sikert tavaly érte el. „2015 elején eldöntöttem, hogy művésznevet váltok és olyan zenei hangzással kezdek el kísérletezni – Future house -, amivel addig itthon senki. Ennek eredményeképp a Fedde Le Grandnak készített, Put Your Hands Up For Detroit című remixem a legnagyobb DJ-k – például Don Diablo, Henry Fong, Pep & Rash, MAKJ, Bob Sinclar – repertoárjába is bekerült" – folytatta a DJ, aki reméli, hogy a VIVA elismerésének köszönhetően a zenéje olyan emberekhez is eljut, akik nem feltétlenül az elektronikus zene rajongói. Day 'N Night című slágerével pedig arra törekedett, hogy napszaktól és évszaktól függetlenül egy kis színt vigyen a hétköznapokba.

 

„Erről árulkodik az érzelmes, dallamos kiállás és az utána következő feszes, dinamikus folytatás" – mesélte Attila, aki a klipben szeretett volna elszakadni a sablonos megoldásoktól, ezért az elektronikus zenékre gyakran jellemző bulizós, nyári hangulat helyett egy barátság témáját dolgozta fel. „Szerintem mindenkinek van olyan gyermekkori barátja, akitől a megváltozott élethelyzet elszakította, de évek múlva is sokat gondol rá. Nekem is van egy ilyen barátom, akivel együtt rosszalkodtunk és ismerkedtünk a zenével, de az élet úgy hozta, hogy ma már külön utakat járunk" – árulta el Willcox, aki nyáron ha nem a stúdióban veszi fel az újabb anyagait, a legnevesebb hazai és külföldi fesztiválokon pörgeti majd a lemezeket.

 

A VIVA akárcsak 2015-ben, idén is extra megjelenési lehetőségekkel támogatja a legtehetségesebb fiatal előadókat és formációkat. A VIVA PUSH júniusi kiemeltje, WillCox előtt többek között olyan előadók kapták meg a népszerű zenecsatorna elismerését, mint NB, Antal Timi, Koszi Janka, a BSW és OliverFromEarth.

 

http://www.vivatv.hu

https://www.facebook.com/VIVATV/videos/10154301294399711

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük