2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A LEXMARK is bérbeadott nyomtatás felé kacsintgat:Új színes lézernyomtató családot jelntetett meg

4 perc olvasás
<font face="Times New Roman"><span style="font-size: 11pt; color: black"><span class="inline left"><a href="/node/3161"><img class="image thumbnail" src="/files/images/C935dn.thumbnail.jpg" border="0" alt="LEXMARK C935dn" title="LEXMARK C935dn" width="100" height="88" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>LEXMARK C935dn</strong></span></span>A Lexmark International, Inc. három új színes lézernyomtató-családot mutatott be,</span><span style="font-size: 11pt"><font color="#000000"> amelyek segítségével a vállalati felhasználók idõt és pénzt takaríthatnak meg professzionális színes dokumentumok házi nyomtatása révén. A Lexmark C780n, C782n és C935dn színes lézernyomtató-családokat üzleti munkacsoportok számára tervezték, amelyek csúcsminõségû, megbízható színes nyomtatási technológiát igényelnek.</font></span></font><span style="font-size: 11pt"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"> </font></font></span><span style="font-size: 11pt"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"> <p>

lexmark c935dnLEXMARK C935dnA Lexmark International, Inc. három új színes lézernyomtató-családot mutatott be, amelyek segítségével a vállalati felhasználók idõt és pénzt takaríthatnak meg professzionális színes dokumentumok házi nyomtatása révén. A Lexmark C780n, C782n és C935dn színes lézernyomtató-családokat üzleti munkacsoportok számára tervezték, amelyek csúcsminõségû, megbízható színes nyomtatási technológiát igényelnek. 

lexmark c935dnLEXMARK C935dnA Lexmark International, Inc. három új színes lézernyomtató-családot mutatott be, amelyek segítségével a vállalati felhasználók idõt és pénzt takaríthatnak meg professzionális színes dokumentumok házi nyomtatása révén. A Lexmark C780n, C782n és C935dn színes lézernyomtató-családokat üzleti munkacsoportok számára tervezték, amelyek csúcsminõségû, megbízható színes nyomtatási technológiát igényelnek. 

?A színek hatása óriási az üzleti dokumentumokban, ugyanakkor széleskörû alkalmazásuk költséges lehet, különösen, ha a felhasználók külsõ nyomtatószolgáltatóknál készíttetik el õket.? ? mondta Paul Rooke, a Lexmark vezérigazgató-helyettese és a Nyomtatási Megoldások és Szolgáltatások Üzletág elnöke. ?Új nyomtatóink rugalmas és hatékony módot kínálnak, hogy a színek meggyõzõ hatását a költségek kézben tartása mellett alkalmazhassák a felhasználók.? 

 a lexmark c780n és a  c782n (csak képességeikben térnek el)A LEXMARK C780n és a C782n (csak képességeikben térnek el)Sokoldalú média-kezelésével és kiváló nyomtatási minõségével a Lexmark C780n, C782n és C935dn nyomtatócsaládok a felhasználók számára könnyen elérhetõvé teszik a színes nyomtatás üzleti alkalmazását. Színes logók, fejlécek és címkék nyomtatásától kezdve bármilyen márkaismertséget növelõ feladatra, vagy akár eladásösztönzõ termékfotóval kiegészített kiskereskedelmi polccímkék illetve polcelrendezések nyomtatására is használhatók. Megbirkóznak a nehezen kezelhetõ média-típusokkal, mint a meghívókhoz használt kartonok vagy az extra méretû szalagpapírok kültéri transzparensekhez, és használhatók különleges alkalmazásokhoz is, mint például a betegazonosító kórházi csuklószalagok színes fényképpel kiegészített nyomtatása. 

Túl azon, hogy e termékek a színes nyomatok outsourcing formában gyártatásához ? ezt a megoldást a Nagy Konkurens a HP is üdvözítõnek látja, õ is most mutatta be hasonló eszközeit – képest költség-hatékony alternatívát jelentenek, a Lexmark Color Care technológiája minden egyéb irodai nyomtatási feladat esetében is megkönnyíti a színes nyomtatási lehetõségek költségek felügyeletét.

A rendszergazda például felügyelheti, mely felhasználók nyomtathatnak színesben, hogy valóban csak a szükséges színes nyomatok készüljenek el a hálózati nyomtatón. További eszközök is a felhasználók rendelkezésére állnak, mint például a fedettség-becslõ, amely segít elõre kiszámítani az egyes nyomtatási feladatok várható költségét, és meghatározni a nagy mennyiségû munkák legkedvezõbb költségû nyomtatási módját. 

A Lexmark C780n színes lézernyomtató-család akár 29 színes oldalt és 33 feketét képes kinyomtatni percenként (lpp) ? egyúttal kategóriája egyik legkedvezõbb árát kínálva. A Lexmark C782n színes lézernyomtató-család azon felhasználók számára készül, akik még nagyobb teljesítményt és további papírkezelési opciókat igényelnek, beleértve a dokumentum-befejezési (finishing) mûveleteket, mint például a tûzés, illetve biztosítani kívánják maguknak a multifunkciós berendezéssé (mfp) bõvíthetõség opcióját. Sebessége akár 33 lpp színesben és 38 lpp feketében.

A Lexmark C935dn színes lézernyomtató-család még nagyobb sebességet kínál: akár 40 lpp színesben és 45 lpp feketében, ráadásul A3 illetve poszter (tabloid) nyomtatást és még többféle dokumentum-befejezési opciót, mint a lukasztás és kézikönyvnyomtatás. Kétoldalas (duplex) nyomtatási funkciója a papírhasználat illetve a terjedelmes dokumentumok vastagságának, s így helyigényének csökkentésében nyújt segítséget.

 Mindhárom nyomtatócsaládot a Lexmark új univerzális nyomtatómeghajtója támogatja, azzal is növelve a felhasználói hatékonyságot, hogy egyetlen intuitív felülettel érhetnek el többféle nyomtatót.

www.lexmark.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.