2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A ?Mesterkurzusok? sora folytatódik: fókuszban az egyetemek

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/577"><img class="image thumbnail" src="/files/images/sun.thumbnail.jpg" border="0" alt="SUN" title="SUN" width="100" height="46" /></a></span> <p>A Sun által ezidáig két alkalommal meghirdetett kurzusok 48 helyére közel ötszörös, a harmadik tanfolyamra már most háromszoros a túljelentkezés A Sun Microsystems Kft. meghirdette, hogy a nagy érdeklõdésére való tekintettel Java témában újabb mesterkurzus tanfolyamot indít ?Java Mesterkurzus 3" néven. </p><p> 

  sun

A Sun által ezidáig két alkalommal meghirdetett kurzusok 48 helyére közel ötszörös, a harmadik tanfolyamra már most háromszoros a túljelentkezés A Sun Microsystems Kft. meghirdette, hogy a nagy érdeklõdésére való tekintettel Java témában újabb mesterkurzus tanfolyamot indít ?Java Mesterkurzus 3" néven.

 

  sun

A Sun által ezidáig két alkalommal meghirdetett kurzusok 48 helyére közel ötszörös, a harmadik tanfolyamra már most háromszoros a túljelentkezés A Sun Microsystems Kft. meghirdette, hogy a nagy érdeklõdésére való tekintettel Java témában újabb mesterkurzus tanfolyamot indít ?Java Mesterkurzus 3" néven.

 

Az innovatív és immár bevált kezdeményezéssel a vállalat célja továbbra is az, hogy a megfelelõ alapismeretekkel rendelkezõ szakemberek számára rövid idõ alatt ingyenesen biztosítson a munkaerõpiacon keresett szaktudást úgy, hogy a cég a kurzus elvégzését követõen, a tanfolyamot sikeresen elvégzõknek legalább egy évig a Sun-nál, vagy a Sun valamely partnervállalatánál munkalehetõséget biztosít.

 A jelenleg bejelentett ingyenes képzést megelõzõen a vállalat már két ízben hirdetett meg ?Mesterkurzusokat", s a jelenlegi bejelentés is annak a bizonyítéka, hogy a modell kiváló eredménnyel bizonyított a hazai piacon.

?A továbbra is igen szigorú szakmai feltételek ellenére is nagyon nagy az érdeklõdés a kurzusok iránt, és már most háromszoros a túljelentkezés a napjainkban meghirdetett ?Java Mesterkurzus 3" tanfolyamra." – nyilatkozta Kristóf Judit, a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója. ?A ?Java Mesterkurzus 3" tanfolyam különlegességét az adja, hogy a vállalat elsõsorban az egyetemek frissen diplomázott szakembereinek ajánla a tanfolyamot annak érdekében, hogy  az egyetemen megszerzett ismereteket még nagyobb mértékben a piaci igényekhez finomítsa. A tanfolyamot elvégzõk az egyetemi tanulmányaikat egy kéthónapos továbbképzéssel "megfejelve" a piacon azonnal és jó áron értékesíthetõ kurrens tudáshoz juthatnak." – tette hozzá a vállalat marketing igazgatója.

A Java EE képzés során a Java programozási nyelv mélyebb megismerésén túl, olyan, az üzleti életben is jól hasznosítható gyakorlati tudásra is szert lehet tenni, mint a tervezési minták, Java fejlesztõi környezet, valamint a szoftverfejlesztési módszertanok megismerése. A Sun a ?Java Mesterkurzus 3" képzést az ezidáig bejelentett tanfolyamokhoz hasonló üzleti feltételekkel hirdeti meg. Az ingyenes tanfolyamon, melynek hossza 40 nap, és idõpontja 2007. augusztus 27. és október 27. között lesz,  12 fõ vehet majd részt. A jelentkezõk közül kiválasztott jelöltekkel a Sun szerzõdést köt. Ennek értelmében számukra a képzés ingyenes, ugyanakkor vállalják, hogy a képzést követõen legalább egy évig a Sun megbízásából – versenyképes jövedelemért – a Sun-nál vagy valamely Sun partnernél fognak dolgozni.

www.sun.com

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.