2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Microsoft elindította az új Outlook.com-ot‏

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63316"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/live.com%20screen%20capture%202012-8-3-7-16-8.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span>A Microsoft elindította az új, modern, az egyéni felhasználókat célzó levelezőszolgáltatásának, az Outlook.com-nak az előnézeti változatát, amelyben újragondolta a szolgáltatás minden elemét az adatbázistól kezdve a felhasználói felületig.</p><p><em> </em>

A Microsoft elindította az új, modern, az egyéni felhasználókat célzó levelezőszolgáltatásának, az Outlook.com-nak az előnézeti változatát, amelyben újragondolta a szolgáltatás minden elemét az adatbázistól kezdve a felhasználói felületig.

 

A Microsoft elindította az új, modern, az egyéni felhasználókat célzó levelezőszolgáltatásának, az Outlook.com-nak az előnézeti változatát, amelyben újragondolta a szolgáltatás minden elemét az adatbázistól kezdve a felhasználói felületig.

 

Az Outlook.com főbb újdonságai:

  • A korszerű böngészőkhöz és eszközökhöz passzoló felhasználói élmény: A friss, tiszta felhasználói felület, az Exchange ActiveSync-nek köszönhetően bármely eszközön használható. Annak érdekében, hogy a felhasználók kizárólag az üzeneteikre koncentrálhassanak, a fejléc mérete 60 százalékkal csökkent, az üzenetlistáé pedig 30 százalékkal nőtt. A levelezést nem zavarják beépített reklámfelületek vagy nagy keresődobozok, amelyek eddig túl sok felületet vettek el.
  • Kapcsolattartás barátokkal, munkatársakkal bárhol és bármikor: Az Outlook.com előzetese összekapcsolható a Facebook-kal, Twitter-rel, LinkedIn-nel és hamarosan a Skype-pal is. Az Outlook.com-on keresztül a felhasználók látják barátaik képeit, üzeneteit, státusz frissítéseit, hívásait. Emellett folyamatosan frissül az elérhető ismerősök listája a közösségi oldalaknak megfelelően.
  • Okos és intenzív: Az Outlook.com automatikusan sorba rendezi a beérkező leveleket, hírleveleket, a közösségi oldalak frissítéseit, s egy kattintással lehet törölni a nem kívánt leveleket. A szolgáltatáshoz hozzátartoznak az Office Web Apps alkalmazások – a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote -, valamint a SkyDrive is. 
  • Kezelhető: A levelek személyesek maradnak, nincsenek reklámok, nem figyeli egyetlen robot vagy algoritmus sem azokat reklámok megjelenítése érdekében, ráadásul a tapasztalt e-mailezők számára remek eszközök állnak rendelkezésre.

 

Az Outlook.com szolgáltatáshoz a fentiek mellett gyakorlatilag korlátlan tárhely és kiváló levélszemét elleni védelem jár.

 

Az Outlook.com előzeteséről minden információ megtalálható a Microsoft angol nyelvű blog bejegyzéseiben itt és itt. A levelezőrendszerre történő feliratkozáshoz látogasson el az outlook.com oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük