A 2016-ban bevezetett 130 új termék a legjobb lefedettséget biztosítja Európában a magyar, francia, olasz, spanyol, lengyel, cseh és holland járműparkok számára

 

A 2016-ban bevezetett 130 új termék a legjobb lefedettséget biztosítja Európában a magyar, francia, olasz, spanyol, lengyel, cseh és holland járműparkok számára

 

A Federal-Mogul Motorparts, Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) divíziója bejelentette, hogy 2016-ban a MOOG 130 új terméket vezetett be, mellyel a magyarországi járműpark 94,7 %-át, a franciaországi járműparknak pedig 98,4%-át lefedi. Olaszország esetében ez az érték 97,3%, Spanyolországban 97,9%, Lengyelországban 94,7%, Csehországban 97,8%, Hollandiában pedig 98,3%. Mindez bizonyítja a vállalat elkötelezettségét az iránt, hogy a bevált utópiaci alkatrészek folyamatosan fejlődő termékválasztékát biztosítsa a felhasználók és szervizek számára.

 

A most bevezetett termékekkel az új MOOG® márka immár gyári alkatrész minőségű kerékcsapágyak legátfogóbb választékát kínálja a magyar, a francia, az olasz, a spanyol, a lengyel, a cseh és a holland utópiacokon.

 

„A kerékcsapágyaink által biztosított kimagasló lefedettségre alapozva a MOOG elkötelezett az iránt, hogy 2017-ben további új termékekkel bővítse választékát és Európa-szerte kiterjessze vezető szerepét a pótalkatrész piacon" – mondta Davor Horvat, a Federal-Mogul Motorparts EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) divízió futómű ágazatának termékigazgatója. „A MOOG eltökélt szándéka, hogy utópiaci kerékcsapágyai terén eszközölt további befektetésekkel valamennyi népszerű márkára és modellre kiterjessze azok lefedettségét, a minőség és a szállítási határidők terén kötött kompromisszumok nélkül. A MOOG rendkívül büszke arra, hogy a forgalmazók egyik kedvelt márkája, és osztja szenvedélyüket az ügyfeleknek nyújtott kiváló minőségű szolgáltatások iránt."

 

A MOOG kerékcsapágyainak átfogó választékát azzal a céllal alakították ki, hogy biztosítsa a mai és korábbi gépjárműmodellek biztonságát az utakon, lefedve mind a népszerű pótalkatrész piaci alkalmazásokat, mind a ritkább modelleket, s így teljes körű szolgáltatás biztosítson a szervizek és a forgalmazók számára. A vállalat lehetővé teszi, hogy a pótalkatrész piac gyorsan hozzáférhessen a kerékcsapágyak teljes választékához. További befektetéseit modern K+F létesítményei egészítik ki, melyek biztosítják, hogy a MOOG az újonnan bevezetett modelleket is kiszolgálja, amint azok megjelennek az utópiaci szervizhálózatban.

 

A MOOG minden egyes kerékcsapágy-készletében megtalálható a hatékony beszerelést támogató összes tartozék, melyek mindegyikét a gyári alkatrészek szabványai szerint alakították ki, tesztelték és hitelesítették. Ügyfeleinek nyújtott további előnyként a MOOG nemrég három évre terjesztette ki alkatrész-garanciáját, mely maximális tartósságot jelent.

 

A MOOG kerékcsapágyainak választékát támogató online katalógus a www.moogparts.eu weboldalon érhető el. A katalógus a Federal-Mogul jól bevált egyszerűen navigálható elrendezését és az alkatrészek könnyű kikeresését kínálja, egy új, magától értetődő alkatrész-számozási rendszer alkalmazásával. Emellett rendszeres műszaki közlemények is elérhetők, további támogatásként pedig a virtuális képzési modulok változatos tananyaga is megtalálható a Federal-Mogul a www.fmcampus.eu weboldalán.

 

www.moogparts.eu

www.fmcampus.eu

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük