E héten, szerdáról csütörtökre virradó éjjel, éjfél után 10 másodperccel kezdte meg a sugárzást a NeoFM, a legnagyobb országos frekvenciát elnyert, új kereskedelmi rádió.

 

E héten, szerdáról csütörtökre virradó éjjel, éjfél után 10 másodperccel kezdte meg a sugárzást a NeoFM, a legnagyobb országos frekvenciát elnyert, új kereskedelmi rádió.

A Neo túlnyomórészt zenét sugároz majd, műfaji vagy korszakbeli megkötések nélkül. A zenei kínálat több mint harmada magyar zene lesz, ezek között is fontos szerepet kapnak az új dalok.

A Neo a zene mellett olyan műsorokat is sugározni fog, amelyek hangvételükben, tartalmukban egyértelműen újdonságnak számítanak majd a rádiós piacon: Winkler Róbert és Bazsó Gábor „Ezeröcsi" című, új műsorukkal minden hétköznap délután 16.00 és 18.00 óra között jelentkeznek.

Az este 20.00 órától 22.00 óráig tartó idősávban az Álláspont című, civil-közszolgálati műsor lesz hallható Rutai Gábor és Kisvári Ferenc gondozásában.

 Minden héten szerdán, ugyanebben az idősávban a televízióban már igen népszerű Beugró című műsor stábja (Novák Péter, Rudolf Péter, Kálloy-Molnár Péter, Pokorni Lia, Szabó Győző) jelentkezik a Beugró Plusszal.

A hétköznap napközbeni zenei sávok házigazdái Tóth Betty és Bojti Szilvia lesznek.

Mindkét hétvégi délelőttön családi magazint, délutánonként pedig kívánságműsort kínál hallgatóinak a NeoFM.

A legnagyobb érdeklődéssel várt reggeli sávval kapcsolatban a hallgatóknak egyelőre várniuk kell. A NeoFM végleges reggeli műsorával kapcsolatban a rádió később ad tájékoztatást.

Kádár Tamás, a rádiót üzemeltető FM1 Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Egy hosszú távra tervezett vállalkozás első nagy lépését tesszük most meg. Reményeink szerint nem csak a hallgatók nyernek ezzel, de a teljes rádiós piac is."

Hegyi György a Neo főszerkesztője hozzátette: „A zeneszerető emberek nyerik a legtöbbet a Neo megjelenésével. Nem csak a széles stílusbeli spektrum, de az igényes és népszerű válogatás teszi majd összetéveszthetetlenné a Neo zenéjét. Mindezt olyan népszerű műsorokkal fűszerezzük majd, amelyek könnyen belopják majd magukat hallgatóink szívébe."

Bár a NeoFM továbbra is tárgyalásokat folytat egy végleges reggeli show összetételéről, ez év végéig reggelente egy színvonalas, vidám reggeli műsor lesz hallható, a Kamikaze, Ganxsta Zolee és Lovász László párosával.

További újdonság, hogy a hétvégi kívánságműsor házigazdája István Dani lesz, így továbbra is a már megszokott műsorvezetőtől kérhetik kedvenceiket hallgatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük