2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A NEXTIRAONE neve a mostantól DIMENSION DATA

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79765"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image38_3.jpg" border="0" width="190" height="51" /></a></span>A Dimension Data - globális ICT megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó vállalat - <em>2014. április 28-án </em> bejelentette, hogy a nemrég felvásárolt NextiraOne leányvállalatokat a Dimension Data márkanév alatt egyesíti, ezzel 13 országban, köztük Magyarországon, összesen 1850 alkalmazottal bővítve a cégcsoportot. A Dimension Data ez év februárjában vásárolta fel a NextiraOne több leányvállalatát.

image38 3A Dimension Data – globális ICT megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó vállalat – 2014. április 28-án  bejelentette, hogy a nemrég felvásárolt NextiraOne leányvállalatokat a Dimension Data márkanév alatt egyesíti, ezzel 13 országban, köztük Magyarországon, összesen 1850 alkalmazottal bővítve a cégcsoportot. A Dimension Data ez év februárjában vásárolta fel a NextiraOne több leányvállalatát.

image38 3A Dimension Data – globális ICT megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó vállalat – 2014. április 28-án  bejelentette, hogy a nemrég felvásárolt NextiraOne leányvállalatokat a Dimension Data márkanév alatt egyesíti, ezzel 13 országban, köztük Magyarországon, összesen 1850 alkalmazottal bővítve a cégcsoportot. A Dimension Data ez év februárjában vásárolta fel a NextiraOne több leányvállalatát.

"Amikor felvásároltuk a NextiraOne leányvállalatait a cég európai bővülésének lehetőségét láttuk benne, illetve a nagyobb piaci jelenlétet a kis- és középvállalkozások, a kereskedelmi, a szolgáltatói, valamint az állami szektorokban, ami az egész régióban jól képzett és tapasztalt alkalmazotti bázissal egészül ki. A NextiraOne integrálásával felgyorsíthatjuk európai stratégiánk megvalósítását." – nyilatkozta Andrew Coulsen, a Dimension Data európai vezérigazgatója.

"Már elkezdtük az összevont portfóliónk piaci pozicionálását, és úgy gondoljuk, hogy a NextiraOne Unified Communications és csoportmunka, contact center, videó és adatközponti megoldások területén meglévő tudásbázisának a Dimension Data portfóliójához való hozzáadásával – komplex megoldásszállítóként – verhetetlen ajánlatot kínálunk ügyfeleink számára. Az integrációt követően célunk, hogy Európában vezető szereplők legyünk az IT megoldások és szolgáltatások terén." – tette hozzá Coulsen.

Az akvizícióról

Az 5,8 milliárd dollár árbevételű, globális megoldásokat és szolgáltatásokat szállító Dimension Data februárban jelentette be, hogy megvásárolta az üzleti és kommunikációs megoldásokat szállító nemzetközi NextiraOne vállalatot, amely Európában 18 000 ügyfelet szolgál ki a privát és az állami szektorban. Az azonnal érvénybe lépő kétoldalú megállapodás keretében a Dimension Data amellett, hogy megvásárolja a NextiraOne európai vállalatait, átveszi összesen 1 850 állandó alkalmazottját 13 országban: Magyarország mellett Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Németországban, Írországban, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Szlovákiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban. A Dimension Data bizonyos feltételek teljesítése mellett kötelezettséget vállalt a NextiraOne francia és olasz érdekeltségeinek megszerzésére is 2015-ben. A NextiraOne megvásárlásának ellenértékét a Dimension Data nem hozta nyilvánosságra.

A Dimension Data plc 1983-ban alakult ICT szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtó vállalat, amely műszaki szakértelmével, globális szolgáltatási hálózatával és vállalkozó szellemével segíti ügyfeleit üzleti céljaik megvalósításában. A Dimension Data az NTT csoport tagja.

www.dimensiondata.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.