A Dürer rendezvényház a Nosalty közreműködésével rendezi meg idén a már hagyománynak számító adománygyűjtő bográcsbalhét, a Pünkösd Pikniket, május 24-én.

A Dürer rendezvényház a Nosalty közreműködésével rendezi meg idén a már hagyománynak számító adománygyűjtő bográcsbalhét, a Pünkösd Pikniket, május 24-én.

 

A szervezők még várják a legkülönfélébb összetételű önszerveződő csapatok jelentkezését, hogy minél nagyobb értékű adomány adhassanak át a Bethesda Gyermekkórháznak.  A résztvevő csapatok bográcsban készítik el versenyműveiket, melyeket a rendezvényre látogató vendégek adomány fejében kóstolhatnak majd meg.

 

A kétnapos ünnep vasárnapján vendéglátóhelyek, zenekarok, szervező- és sportcsapatok, munkahelyek valamint civil szervezetek küzdenek majd meg a vándorkupáért, melynek sorsáról idén is nagynevű zsűri dönt majd, Bereznay Tamás (Metro Séfakadémia, A Konyha Ördöge) Bagdi Gréta (NoSalty) és Boros Regina (Gasztrobizarr) szakmai vezetésével. A vendégeket a gasztroélmény mellett kiegészítő programokkal, kirakodóvásárral, zenei programmal, az apróságokat műbikasimogatóval, játszó és kézműves foglalkozásokkal várják.

 

A belépés díjtalan, az adománnyal a BETHESDA Gyermekkórház Anyák Háza projektjét támogathatják a csapatok, mely megnyitása után lehetőséget nyújt majd az édesanyáknak arra, hogy gyermekük közelében lehessenek egy-egy hosszabb gyógykezelés idején, hiszen köztudott, hogy a gyermekek gyógyulását nagyban segíti, ha szüleik közelében lehetnek.

 

A helyszín ezúttal is a Városliget melletti Dürer Piknik Park, tájékoztatott Breuer Anna (Nosalty, PR). A területen több, nagyméretű rendezvényterem is működik, melyek zápor esetén fedett menedéket nyújtanak majd, így a rendezvényt enyhén esős időjárás esetén is megtartjuk. Ott találkozunk!

 

A Városliget mellett, 35.000nm-en elterülő ősfás park, a Dürer Piknik Park egy sor nagy sikerű rendezvényt tudhat már maga mögött. Az idei szabadtéri szezont a május elsejei Kocsmajális indította, melynek keretében fővárosi italmérések, vendéglátóhelyek küzdöttek meg egymással értékes nyereményekért, egy egész napos gasztrolimpia során. A kóstolásokból befolyt összeget a rendezvényház a Budapest Bike Maffia számára ajánlotta fel. A 2015. május 8-10 között szintén a Dürer Piknik Parkban megrendezett FoodTruckShow elsődleges célja az volt, hogy egy időben egy helyen mutassa be a jelenleg hazánkban elérhető, kibérelhető, minőségi, önállóan mozgásra képes vendéglátó járműveket. Még az idén várhatóan több izgalmas rendezvénynek ad otthont a nagyszabású szabadtéri kulturtér: lesz itt Grill Party, Bogrács Kupa és a hazai kortárs művészetet bemutató Art Market. A rendezvényekre a belépés díjtalan.

 

A Városliget szomszédságában található Dürer Rendezvényház 2011 decemberében kívül-belül megújult. A három teremmel rendelkező fővárosi komplexum tökéletes színtere konferenciáknak, üzleti és céges rendezvényeknek, esküvőknek, oktatásoknak, szalagavatóknak, gólyabáloknak. A központot körülvevő ősfás parkban csapatépítő tréningek, családi napok, vagy esküvői ceremóniák is szervezhetők. Adottságaiból kifolyólag, a városban szinte egyedülálló módon, akár 1500 fős koncertek, zenés- táncos rendezvények tökéletes helyszíne a Dürer Rendezvényház. Jó megközelíthetőség, ingyenes parkolás, verhetetlen ár-érték arány, rugalmas feltételek, igény esetén teljes körű szervezés!

 

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a piacvezető receptoldal. A mára havi 1 millió egyedi látogatóval bíró oldalon több mint 48.000 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó strukturált, kategorizált formában. Ezt egészíti ki a szerkesztett magazin tartalom, melyen külön szerkesztőség és a NoSalty saját dietetikusa dolgozik. 2013 végére ez utóbbi szakértő közreműködésével a receptekhez rendelve elérhetővé tették Magyarország legnagyobb alapanyag adatbázisát is, mely 1320 alapanyagról ad tápanyagra és kalóriatartalomra vonatkozó részletes információt. 2015 márciusa óta pedig mobilon is felhasználóbarát a NoSalty.

 

2015. május 24.

Pünkösd Piknik – adománygyűjtő bográcsbalhé

Dürer Piknik Park

Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

 

http://www.durerhaz.hu

https://www.facebook.com/durerhaz

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük