2022.01.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Panasonic az IFA 2012 expón bemutatja legújabb, egymással összekapcsolható audiovizuális berendezéseit és háztartási gépeit

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/63946"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_110.jpg" border="0" width="290" height="174" /></a></span>A Panasonic az idei Internationale Funkausstellung (IFA) expón hamarosan bemutatja legújabb, intelligens audiovizuális eszközeit, energiagazdálkodási megoldásait, valamint továbbfejlesztett háztartási gépeit - ez utóbbi üzletág első ízben lesz jelen az IFA szakkiállításon.  </p> <p> 

 A Panasonic az idei Internationale Funkausstellung (IFA) expón hamarosan bemutatja legújabb, intelligens audiovizuális eszközeit, energiagazdálkodási megoldásait, valamint továbbfejlesztett háztartási gépeit – ez utóbbi üzletág első ízben lesz jelen az IFA szakkiállításon. 

 

 A Panasonic az idei Internationale Funkausstellung (IFA) expón hamarosan bemutatja legújabb, intelligens audiovizuális eszközeit, energiagazdálkodási megoldásait, valamint továbbfejlesztett háztartási gépeit – ez utóbbi üzletág első ízben lesz jelen az IFA szakkiállításon. 

 

A Panasonic kiállítópavilonjának közepén az iparágon belül is egyedülállóan széleskörű összekapcsolhatósági lehetőségeket nyújtó rendszert mutat be. Ez az intelligens csatlakoztathatóság teszi lehetővé a mindennapi életben használatos számtalan eszköznek, terméktípusnak az integrálását egyetlen rendszerbe az audiovizuális eszközöktől kezdve a háztartási gépeken keresztül az energiagazdálkodásért felelős berendezésekig.

 

A Panasonic az otthoni felhasználás körén kívül is kínál olyan intelligens és integrált megoldásokat, amelyek egy egyszerre fenntartható és komfortos életstílus megteremtéséhez járulnak hozzá.

 

A Panasonic teljes körű megoldást kínál a jövő intelligens, integrált rendszerekkel működtetett otthonai számára. Az ökológiai szempontokat érvényesítő kifinomult technológia hatalmas lépéssel vitte közelebb a céget kitűzött célja eléréséhez, ahhoz, hogy 2018-ra a Panasonic legyen a világ első számú vállalata a zöld innováció területén (No. 1 Green Innovation Company).

 

Az IFA 2012 expón a Panasonic kiállítópavilon az alábbi három fő zónát foglalja magában:

 

Háztartási gépek zónája

Ez az első alkalom, amikor a Panasonic háztartási gépeket állít ki az IFA látogatók számára nyitott kiállítási területén. A pavilon nem csupán a háztartási gépek széles, számos új termékkel kibővült választékát mutatja be, hanem koncepció darabokat, valamint az eddig kizárólag Japánban forgalmazott, és az európai piacra szánt termékeket is.

 

Az IFA 2012 szakkiállításon bemutatott összes háztartási gépet a Panasonic „zöld jövő" koncepciójának jegyében tervezték, ezért az energiahatékonyságot és takarékos vízfelhasználást szolgáló új technológiai megoldásokat kínálnak.

 

Digital AV Zone: a digitális audiovizuális berendezések zónája

A Digital AV Zone területén a látogatók nagy felbontású képernyőket és a legkorszerűbb 3D technológiákat alkalmazó eszközöket tekinthetnek majd meg. Itt állítják ki a Panasonic legújabb, egymással összekapcsolható digitális, audiovizuális termékeit, többek között a díjnyertes Smart VIERA televíziókat is.

 

A Panasonic által képviselt „intelligens és környezetbarát életstílust" szem előtt tartva, a Smart VIERA termékcsalád televíziói különösen könnyen kezelhetőek a sokféle egyéb termékhez, például mobil eszközökhöz, a WiFi-kompatbilis LUMIX digitális fényképezőgépekhez és az AirPlay-kompatibilis audioeszközökhöz való könnyű és egyszerű csatlakoztathatóságuknak köszönhetően.

 

A koncepció termékek zónája

A koncepció termékek területe az összekapcsolhatóság számtalan további módozatát mutatja be, amelyek forgalomba kerülése a jövőben várható. A helyszínen a Panasonic széndioxid-kibocsátás-mentes, integrált technológiai megoldásokat felvonultató otthon koncepciója is bemutatásra kerül, továbbá olyan konyhai és audiovizuális berendezések, amelyek a fitt és egészséges életmód kialakításához járulnak hozzá.

 

A design sarok

A design sarokban – amely a háztartási eszközök és az AV termékek zónája között helyezkedik el – több olyan termék lesz megtekinthető, amelyet a Panasonic „Future Craft" design filozófiájának jegyében terveztek. A látogatók közelről megismerkedhetnek az iF Design aranyérmes LED villanykörtével, az impozáns megjelenésű, lapos, vékony-keretes tévék, valamint mosógépek, hűtőszekrények és sütő-főző berendezések egész sorával.

 

Panasonic LIVE @ IFA

A Panasonic immár a második egymást követő évben rendez élő, interaktív közvetítést az IFA expóról, amelynek segítségével a látogatók megoszthatják az eseményen szerzett élményeiket és betekintést nyerhetnek a műszaki innováció világába. Akik nem tudnak ellátogatni a kiállításra, az online közvetítést követhetik nyomon, miközben kérdéseket tehetnek fel a Panasonic szakértőinek a legújabb termékekről és technológiai megoldásokról. Ebben az évben olyan neves személyiségek vesznek részt a LIVE@IFA elnevezésű közvetítésben, mint Kazuhiro Tsuga úr, a Panasonic elnöke, és Laurent Abadie úr, a Panasonic Europe elnök-vezérigazgatója.

 

Panasonic IFA 2012 weboldal: http://www.panasonic.eu/ifa

Social media directory: http://news.panasonic.net/socialmedia/

URL: http://www.panasonic.hu/

URL: http://www.panasonic.eu/

Panasonic Magyarország a Facebookon:

URL:http://www.facebook.com/Panasonic.Magyarorszag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük