A Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és a Perfekt Zrt. a Front Page Communications-t bízta meg hosszú távú kommunikációs stratégiájának kialakításával, valamint a vállalatok teljeskörű sajtókommunikációs feladatainak ellátásával.

A Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és a Perfekt Zrt. a Front Page Communications-t bízta meg hosszú távú kommunikációs stratégiájának kialakításával, valamint a vállalatok teljeskörű sajtókommunikációs feladatainak ellátásával.

A társaságok között létrejött megállapodás értelmében a Front Page Communications feladata, hogy támogassa a Sanoma Learning and Literature csoporthoz tartozó Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és Perfekt Zrt. napi szintű kommunikációját, szereplését a médiában. A napi szintű tanácsadás mellett a Front Page rövid-, közép- és hosszú távú kommunikációs stratégiát dolgoz ki a vállalatok számára. A megbízók korábban csak projekt szinten dolgoztak PR ügynökséggel. A Front Page Communications egy meghívásos tender során nyerte el a megbízást.

A Front Page Communications és vezetőinek referenciái közé tartozik a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és Perfekt Zrt. mellett többek között: az Állami Nyomda Nyrt., a Budapesti Értéktőzsde, a Concorde Alapkezelő, az Equilor Befektetési Zrt., az Erste Befektetési Zrt., a Globus (CECAB Group), a GraphiSoft Park SE, a KBC Securities és KBC Equitas, a Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt., a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Telekom Nyrt., a Mazars Metrum, az Excelsior Budapest Spa, a Rába Nyrt. és a Rákóczi Liget.

 

Az NTK-Perfekt Zrt. Magyarország vezető oktató és kiadó vállalatcsoportja, mely 2006 óta a Sanoma Learning and Literature csoporthoz tartozik. A csoport hazai kiemelkedő szakismeret és a széleskörű európai szaktudás összekapcsolásával, valamint a nemzetközi partnerek tapasztalataival európai színvonalú kiadványokat, szolgáltatásokat nyújt a képzési piac és a közoktatás szereplőinek. Az NTK-Perfekt Zrt. tulajdonában van a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt., a Perfekt Zrt. és a Perfekt Akadémia Nonprofit Közhasznú Kft..

A 2009-ben 60 éves Nemzeti Tankönyvkiadó (NTK) Magyarország vezető tankönyvkiadója. A 60 éves tapasztalatokkal rendelkező cég kiváló minőségű, modern, a XXI. századi igényeknek megfelelő tananyagokat készít az általános és középiskolai diákok és tanárok részére.  AZ NTK több, mint 1000 féle tankönyvet és számos oktatást segítő eszközt ad ki. Az NTK a kiadók közül egyedülálló módon a nemzetiségi és speciális igényű tanulók számára is széles palettájú kínálattal rendelkezik.

A Perfekt Zrt. olyan oktató és kiadó vállalkozás, mely több, mint fél évszázada meghatározó szereplője a magyar felnőttképzésnek. Piacvezető a pénzügyi-gazdasági képzések területén, valamint a pénzügyi-számviteli könyvek kiadásában. A Perfekt Zrt. országos hálózattal, minden megyeszékhelyen kihelyezett központtal rendelkezik és komplex képzési szolgáltatást nyújt az oktatáson át egészen a tananyagellátásig és vizsgáztatásig.

A Perfekt Akadémia Nonprofit Közhasznú Kft.  célja mindazon oktatási, nevelési, kutatási és egyéb tudományos tevékenység folytatása és támogatása, amely elősegíti a társadalom hátrányos vagy nehezebb helyzetben lévő csoportjai ismereteinek, tudásának bővítését, végzettségük magasabb szintre emelését. A Perfekt Akadémia Nonprofit Közhasznú Kft. a fenntartója a Perfekt Szakközép- és Szakiskolának.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük