Az SAP alkalmazásokkal használható Linux platform csökkenti az üzemeltetési költségeket, és támogatja az SAP megoldásokat .A SUSE csatlakozik az SAP HANA megoldásokat támogató exkluzív partnercsoporthoz.

 

Az SAP alkalmazásokkal használható Linux platform csökkenti az üzemeltetési költségeket, és támogatja az SAP megoldásokat .A SUSE csatlakozik az SAP HANA megoldásokat támogató exkluzív partnercsoporthoz.

 

Technikai képességeinek és egyszerű használatának köszönhetően az SAP és az IBM is a SUSE Linux Enterprise Servert választotta az SAP HANA megoldás támogatásához. Az SAP HANA egy rugalmas, több célra használható, adatforrástól független, memórián futó megoldás, amely a legtöbb nagy hardverplatformra optimalizált SAP szoftverösszetevőket egyesíti. Az SAP HANA használatával az ügyfelek azonnal, valós időben elemezhetnek szinte bármilyen adatforrásból származó, nagy mennyiségű tranzakciós adatot, így versenyképesek maradhatnak a kritikus üzleti tevékenységek és jelentéskészítési igények teljesítésével.

 Az SAP korábban szintén a SUSE Linux Enterprise Servert választotta az SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator szoftver, az SAP NetWeaver Enterprise Search alkalmazás, valamint a SAP SteamWork vállalati megoldása által támogatott környezetnek. Az SAP HANA futtatásához is a SUSE Linux a jelenleg támogatott megoldás, mivel képes segítséget nyújtani a vállalatoknak az informatikai eszközök integrálásában, biztosításában és felügyelésében, csökkentve ezzel az üzemeltetési költségeket és az összetettséget.

 

„Az SAP és az IBM vállalatokkal fenntartott partnerkapcsolatainknak köszönhetően több ezer ügyfél használhatja ki világszerte a SUSE Linux előnyeit, köztük az alacsonyabb üzemeltetési költségeket, a jobb teljesítményt, a termékek és szolgáltatások szoros integrációját, valamint az operációs rendszer átfogó szolgáltatási és támogatási lehetőségeit" – mondta Hargitai Zsolt, a Novell üzletfejlesztési vezetője.

 

„Együttműködésünk jól példázza a közös fejlesztések erejét, illetve azt, hogy az SAP iparági központú és közösségi alapú partnerrendszere hogyan közvetít értéket az ügyfelek számára" – mondta Ingo Brenckmann, az SAP adat- és elemzőrendszerekért felelős programigazgatója. „Azzal, hogy a SUSE Linux Enterprise Server támogatja az SAP HANA megoldást és a memóriában futó számítógépes alkalmazásokkal kapcsolatos kezdeményezésünket, az ügyfelek további előnyökhöz juthatnak a legmodernebb technológiáink alkalmazásával a Linux környezetekben."

 

Az IBM és az SAP HANA

Az IBM Systems alkalmazása egy informatikai szolgáltatásra optimalizált, előre telepített és beállított eszköz az SAP HANA megoldáshoz, amely képes a teljesítmény javítására és a teljes üzemeltetési költség csökkentésére. Használatával az üzleti felhasználók valós időben, azonnal elérhetnek szinte bármilyen adatforrásból származó tranzakciós és elemzési adatokat anélkül, hogy hatással lennének a meglévő alkalmazásokra vagy rendszerekre. Az SAP HANA-val való használatra készült IBM x3690 X5 – informatikai szolgáltatásra optimalizált megoldás – előre telepítve tartalmazza a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications rendszert.

 

„Az IBM hisz abban, hogy a nyílt szabványok és a nyílt forráskódú szoftverek alapvető fontosságúak az informatika jövőjében, ezért aktívan támogatjuk a Linux terjedését – nyilatkozta Jean Staten Healy, az IBM Linux-stratégiáért felelős igazgatója. „A SUSE-val régóta fennálló kapcsolatunk világszerte kiváló eredményeket hozott az ügyfelek számára a vállalkozásaik átalakításában és a hatékonyságuk növelésében."

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük