A lenyűgözően szép képernyővel és ultravékony osztással rendelkező, több képernyőből álló Sharp videófal exkluzív debütálására Nagy-Britanniában került sor.

 

A lenyűgözően szép képernyővel és ultravékony osztással rendelkező, több képernyőből álló Sharp videófal exkluzív debütálására Nagy-Britanniában került sor.

Paul Smith divattervező 2011 Tavaszi és Nyári kollekciója sajtóbemutatójának látogatói egy egyedülálló, nagyfelbontású, kilenc darab 152 centiméteres Sharp LFD képernyőből álló videófalon élvezhették a műsort. A Sharp PN-V601 típusú professzionális LCD képernyőkből álló, összesen mintegy 450 centiméter átmérőjű képernyőt mindössze 6,5 milliméter vastag osztások bontják meg.

Paul Smith négy kijelzőt használt arra, hogy bepillantást engedjen a kulisszák mögé a 2011. évi tavaszi és nyári kollekció bemutatója során. A maradék öt képernyőn pedig olyan exkluzív rövidfilmek vetítése folyt, amelyeket maga Sir Paul készített. Az egyiken együtt kerékpározott a Rapha Condor Sharp professzionális kerékpáros csapattal. A videófal egyedülálló sokoldalúságának köszönhetően egyszerre akár hat különböző film is megjelenhet rajta, ami emlékezetes élményekkel gazdagítja a nagyérdeműt.

Sir Paul Smith megjegyezte: „Egyre többször szeretnénk mozgóképpel dolgozni, és a Sharp videófala fantasztikusan teljesített sajtóeseményünkön. Egyszerűen egy új szintre emelte a filmeket".

A Sharp képernyői Full LED háttérvilágítással rendelkeznek, ami szembetűnően kristálytiszta, egységes képet biztosít. A Sharp Japánban található, hipermodern Sakai gyárában készülő képernyők 700 candela/m2 fényerővel bírnak, ami azt jelenti, hogy még a képernyő szélénél sincs fényerőcsökkenés. A videófal irányítását a sokoldalú Sharp Digital Signage szoftver végzi, amely minden segítséget megad a legkülönbözőbb tartalmak létrehozásához, időzítéséhez, elosztásához és megjelenítéséhez.

Maximilian Huber, a Sharp Electronics Europe ügyvezetője elmondta: „A PN-V601 kijelzők moduláris felépítésével bármelyik vállalat számára korlátlan lehetőség nyílik  filmek és videók bemutatására. A nagyfelbontású videófalak bármilyen méretben, és bármilyen formában elérhetők az ügyfél kívánsága szerint. A Paul Smith bemutató során használt, 9 képernyőből álló videófal mérete kb. 3,9 x 2,1 méter, amihez a versenytársak 46 colos (116 cm) monitoraiból 16 darabra lenne szükség. Ez jelentősen csökkenti a beszerzési, telepítési és energiaköltségeket a videófal méretétől függően."

 „Ez a magas rangú Brit bemutató érzékelteti, mekkora sikert jelenthet a vidófal a divat világában és kereskedelmi környezetben, akárcsak a már hagyományosnak mondható felhasználás során: szakmai kiállításokon, vállalati környezetben és beltéri hirdetési felületként repülőtereken vagy bevásárlóközpontokban."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük