2023.november.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Symantec segít magabiztosan átállni a Windows 7-re

4 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/34268"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Compatible%20with%207%20logo[3].thumbnail.png" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) bejelentette, hogy Norton márkanevű fogyasztói termékei, és vállalati szintű védelmi, mentési-helyreállítási és rendszeráttérést szolgáló termékei támogatják a Microsoft Windows 7-et. A Symantec a Microsofttal szorosan együttműködve a Microsoft termékek vevőit a Windows 7-re történő egyszerűbb áttérésben és egy biztonságosabb, védettebb számítástechnikai környezetet létrehozásában segítő megoldásokat dolgozott ki.</p><p>

 

compatible%20with%207%20logo[3].thumbnailA Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) bejelentette, hogy Norton márkanevű fogyasztói termékei, és vállalati szintű védelmi, mentési-helyreállítási és rendszeráttérést szolgáló termékei támogatják a Microsoft Windows 7-et. A Symantec a Microsofttal szorosan együttműködve a Microsoft termékek vevőit a Windows 7-re történő egyszerűbb áttérésben és egy biztonságosabb, védettebb számítástechnikai környezetet létrehozásában segítő megoldásokat dolgozott ki.

 

compatible%20with%207%20logo[3].thumbnailA Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) bejelentette, hogy Norton márkanevű fogyasztói termékei, és vállalati szintű védelmi, mentési-helyreállítási és rendszeráttérést szolgáló termékei támogatják a Microsoft Windows 7-et. A Symantec a Microsofttal szorosan együttműködve a Microsoft termékek vevőit a Windows 7-re történő egyszerűbb áttérésben és egy biztonságosabb, védettebb számítástechnikai környezetet létrehozásában segítő megoldásokat dolgozott ki.

Az alapvetően új, hírnévalapú Quorum-módszert tartalmazó Norton Internet Security 2010 és Norton AntiVirus 2010 a Windows 7 biztonságossá tételére készült. Emellett a Norton Internet Security 2009, a Norton AntiVirus 2009 és a Norton 360 3.0 változata Windows 7 frissítést kapott. Az érvényes előfizetéssel rendelkezők felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan meg fogják kapni az interneten a megfelelő kompatibilitási frissítést.

A Norton topmodelljei mellett az OnlineFamily.Norton, a Norton Online Backup és a Norton Utilities is kompatibilis a Windows 7-tel. A Norton régebbi védelmi termékeit használók a Norton frissítőközpontban kaphatnak információt arról, hogy hogyan juthatnak hozzá az általuk használt termék legújabb változatához, illetve itt tudhatják meg, hogy elérhető-e annak a Windows 7-tel kompatibilis változata.

A Symantec több mint 300 millió, Windows 2000-et, XP-t, Vista-t – és immár Windows 7-et – használó asztali és hordozható gép telepítésében és áttérésében vett részt. A Symantec megoldásai automatizálják a Windows 7-re való áttérési folyamatot, segítenek az áttérés egyszerűsítésében és költségeinek alacsonyan tartásában.

A Symantec Altiris Deployment Solution segíti a Windows 7-re való áttérést, és fájdalommentessé teszi a különféle méretű szervezeteknél a telepítést. A Symantec Altiris Client Management Suite ugyanazt a Windows 7 áttérési tevékenységet használja, és széleskörű informatikai élettartam-kezelési lehetőséget biztosít a folyamatban levő telepítésben, kezelésben és hibakeresésben. A Windows 7 lemezkép-készítési és áttérési támogatását már az Altiris Deployment Solution és az Altiris Client Management Suite is nyújtja.

A webes vírusok és kártevő kódok számának növekedésével és kifinomultabbá válásával a vállalkozásoknak a hagyományos vírusirtónál többel kell védekezniük. A Symantec a Windows 7-hez a Microsoft vevőit még tökéletesebben védő szoftvert fejlesztett ki. A Symantec Endpoint Protection-nel a Windows 7 vállalati vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy létfontosságú javai védettek napjaink ismert és ismeretlen veszélyei ellen.

A nem megfelelő mentés és helyreállítás hiánya fontos üzleti adatok elvesztésével fenyegeti a szervezeteket, és akadályozhatja a termelékenységet a Windows 7-re való átállás során. A Windows 7-et támogató információkezelő megoldások elősegíthetik, hogy a szervezetek egy rendszer- vagy emberi hiba, illetve katasztrófa esetén újra működhessenek. A Symantec Backup Exec és Backup Exec System Recovery hamarosan megjelenő változatai támogatni fogják a Windows 7-et, és lehetővé teszik, hogy a kis- és középvállalkozások percek alatt, akár eltérő hardverre is helyre tudjanak állítani adatokat vagy Windows 7-et futtató, teljes asztali illetve hordozható gépeket.

A Symantec alábbi termékei már kompatibilisek a Windows 7-tel:

        * Altiris Deployment Solution

        * Endpoint Protection

        * Norton Internet Security 2010

        * Norton AntiVirus 2010

        * Norton Internet Security 2009

        * Norton AntiVirus 2009

        * Norton 360 Version 3.0

        * Wise Package Studio

        * Workspace Virtualization

A következő termékek 2009 végén vagy 2010 elején lesznek kompatibilisek a Windows 7-tel:

        * Backup Exec

        * Backup Exec System Recovery

        * Client Management Suite

        * Control Compliance Suite

        * Data Loss Prevention

        * Endpoint Protection Small Business Edition

        * Endpoint Virtualization Suite

        * Enterprise Vault

        * Ghost Solution Suite

        * NetBackup

A Norton 360v3, a Norton Internet Security 2009 és annál újabb változatai, a Norton AntiVirus 2009 és annál újabb változatai Windows 7 kompatibilisek. A jelenlegi előfizetők a http://updatecenter.norton.com/ címről tölthetik le a termékek legújabb változatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.