http://www.sziget.hu/http://www.sziget.hu/

A hatodik alkalommal megrendezett Mecénás napon a „projekt" kategóriában nyert díjat a Vodafone.

 http://www.sziget.hu/http://www.sziget.hu/

A hatodik alkalommal megrendezett Mecénás napon a „projekt" kategóriában nyert díjat a Vodafone.

Csütörtökön -2011.11.18-án – rendezték meg a Mecénás Napi Díjátadó Gálát és Árverést a Műcsarnokban, ahol átadták a Summa Artium Díjakat, amelyekkel a kultúrával és művészetekkel együttműködő, azokat kiemelkedő módon támogató vállalatokat és magánszemélyeket ismerik el.

A Vodafone és a Sziget Fesztivál közötti együttműködés keretében a mobilszolgáltató a Fesztivál főszponzora lett. Ez logikus lépés volt a vállalat életében, hiszen a sport mellett kiemelten támogatja a fiatalok körében oly népszerű zenei fesztiválokat, koncerteket. A Vodafone a szponzorációk esetében másutt megszokottaktól eltérő módon nem egyszerűen csak pénzügyileg támogatta a fesztivált, hanem számos olyan új szolgáltatást vezetett be, amelyek valós értéket jelentettek és jelentenek a látogatóknak. Ezek közül a legnépszerűbb a Szigetfone volt, de a mobilszolgáltató olyan mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és „gép-gép közötti" (machine to machine) megoldások sorával jelentkezett a fesztiválon, amelyek mind a hazai, mind a külföldi Sziget-látogatók számára kényelmesebbé tették a fesztiválozást. A Virtuális Szigeten elindult a Vodafone Sziget program mobilinformáció több nyelven, a Sziget Iránytű kiterjesztett valóság alkalmazás a navigációjukat könnyítette meg, ugyanakkor mobilon is vásárolhattak napijegyet a fiatalok, vagy akár mobillal is fizethettek egyes termékekért, elsőként a kávéért. A Vodafone a számos mobilkommunikációs újdonság bevezetésével valóságos kommunikációs paradicsommá változtatta a Sziget Fesztivált az idei nyáron.

Ez az együttműködés hozzájárult ahhoz, hogy a Sziget Fesztivál tovább folytathassa térhódítását, a Vodafone pedig élesben próbálhatott ki új technológiákat. Mindketten megtalálták számításukat és mindez egy ilyen rangos díjat is eredményezett.

http://www.summa-artium.hu/content/index.php/32

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük