2017. január 13-án Magyarországra látogat a több mint 15 éves szakértői és befektetési tapasztalattal rendelkező Dr. Burton H. Lee, a Stanford Egyetem professzora. Startup-módszertanok, innovációs kihívások és fejlődési lehetőség hazánkban.

 

2017. január 13-án Magyarországra látogat a több mint 15 éves szakértői és befektetési tapasztalattal rendelkező Dr. Burton H. Lee, a Stanford Egyetem professzora. Startup-módszertanok, innovációs kihívások és fejlődési lehetőség hazánkban.

 

Dr. Burton H. Lee az amerikai és európai innovációs ökoszisztéma elismert tagja, a Stanford Egyetem oktatója a growth hacking, design thinking és soft prototyping szakértője. A 2007-ben alapított Space Angels Network befektetői csoport társalapítójként, valamint a szilícium-völgyi Innovarium Ventures igazgatójaként helyi startupok támogatásával, tanácsadással foglalkozik.

 

„A rendezvény kiemelt célja, hogy tovább erősítse a hazai, illetve budapesti innovációs ökoszisztémát, olyan neves előadókkal, mint meghívott vendégünk. Dr. Burton H. Lee évtizedek óta a világ vezető technológusait és startup alapítóit oktatja, és sokéves tapasztalattal rendelkezik európai projektek vonatkozásaiban is. Bízunk abban, hogy ez egy új rendezvény-sorozatot is elindíthat hazánkban!" – mondta el Miskolczy Csaba, a Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Kft. ügyvezetője.

 

Az innovációs kerekasztal beszélgetésen Dr. Pálinkás József, a Nemzeti-Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke és Dr. Burton Lee érdekes és gondolatébresztő beszélgetést folytat a magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztéséről. Olyan hangsúlyos kérdések is felmerülnek, mint például a külföldön dolgozó hazai tehetségek utánpótlásának témaköre, vagy a startup-módszertanok korszerűsítése és az innovációs potenciál bővítése.

 

A szervezők a közösségi eseményre startup alapítókat, technológiai és innovációs szakembereket, valamint kutatókat és egyetemi hallgatókat várnak.

Az eseményen történő részvétel díjmentes.

A rendezvény nyelve: angol.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

https://www.eventbrite.com/e/quantum-startup-space-with-dr-burton-lee-tickets-31056546968

 

2017. január 13., péntek 11.30 – 15.00

"Quantum Startup Space"

Roosevelt Irodaház "D" torony, konferencia terem

1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8., 1. emelet

 

https://www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=Quantum%20Startup%20Space&tas=0.9172856417385964

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük