A TELEKOM ELECTRONIC BEATS BEMUTATJA: DAVE GAHAN & SOULSAVERS KONCERTJE STREAMEN KERESZTÜL

Angels & Ghosts: lemezbemutató koncert tegnapeste 20 órakor a berlini Tempodromban.·Exkluzív stream a www.electronicbeats.net oldalon elérhető ma este (2015 október 31-én) 20 óráig!

Angels & Ghosts: lemezbemutató koncert tegnapeste 20 órakor a berlini Tempodromban.·Exkluzív stream a www.electronicbeats.net oldalon elérhető ma este (2015 október 31-én) 20 óráig!

A brit Depeche Mode együttes rajongói bizonyára már megjelölték naptárukban október 30-át, hiszen ma kezdetét veszi Dave Gahan-nek, a zenekar énekes-szerzőjének Soulsavers című szóló projektje. A Dave Gahan & Soulsavers mindössze hat különleges hangulatú koncertet ad világszerte: Los Angelesben, New Yorkban, Londonban, Berlinben, Párizsban és Milánóban. A karizmatikus frontember vadonatúj Angels and Ghosts című albumát népszerűsíti.

 

A ma esti németországi koncert olyan zenei esemény, amelyet a Telekom Electronic Beats mindenképpen meg szeretne osztani a rajongókkal – ezzel inspirálva és összekötve őket a zene által. S mivel a berlini Tempodromban rendezett koncertre már minden jegy elkelt elővételben, azok is részesei lehetnek az élménynek, akik nem tudnak részt venni azon: a Telekom Electronic Beats élő streamen közvetíti az este nyolc órakor kezdődő koncertet a www.electronicbeats.net oldalon. A felvétel 24 órán át lesz elérhető ezen a linken.

 

A Telekom nemzetközi zenei programja, a Electronic Beats 2000-ben indult, amelyhez Európa-szerte élő rendezvények, negyedévente megjelenő, díjnyertes nyomtatott magazin, a naponta frissülő www.electronicbeats.net weboldal, valamint az elektronikus zene világába betekintést engedő EB.TV online videócsatorna tartozik. A Telekom Electronic Beats elkötelezett a hosszú távú kreatív partnerségek felkarolása mellett, a már befutott és a hírnevet még csak ostromló művészekkel egyaránt. Ezek a kreatív partnerségek fémjelzik a programot, amelyet nagyra értékelnek a benne részt vevő művészek.  

 

 www.electronicbeats.net, www.electronicbeats.tv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.