2022.július.03. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A TomTom és a Renault már egymillió Carminat TomTom műszerfalba épített navigációs rendszert adott el

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51421"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Carminat%20TomTom%201.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span>A TomTom és a Renault a 2011 június 23-án bejelentette, hogy a termék 2009. májusi bevezetése óta a mai napig több mint egy millió műszerfalba épített Carminat TomTom rendszert adott el, ami az iparágban mérföldkőnek számít és mutatja a megoldás iránt mutatkozó -szintén egyedülálló mértékű- fogyasztói igényt és elterjedési arányt.

carminat%20tomtom%201.thumbnailA TomTom és a Renault a 2011 június 23-án bejelentette, hogy a termék 2009. májusi bevezetése óta a mai napig több mint egy millió műszerfalba épített Carminat TomTom rendszert adott el, ami az iparágban mérföldkőnek számít és mutatja a megoldás iránt mutatkozó -szintén egyedülálló mértékű- fogyasztói igényt és elterjedési arányt.

carminat%20tomtom%201.thumbnailA TomTom és a Renault a 2011 június 23-án bejelentette, hogy a termék 2009. májusi bevezetése óta a mai napig több mint egy millió műszerfalba épített Carminat TomTom rendszert adott el, ami az iparágban mérföldkőnek számít és mutatja a megoldás iránt mutatkozó -szintén egyedülálló mértékű- fogyasztói igényt és elterjedési arányt.

A Renault által 2009 májusában bevezetett Carminat TomTom megoldás az első olyan stratégiai autóipari lépés számított, mely célul tűzte ki, hogy a csúcsminőségű autóba szerelt navigáció elérhetővé váljon a közép- és alsókategóriás autómodellekben is. 2009-es bevezetése óta a Carminat TomTom megoldás soha nem látott mértékű (48%-os) elterjedési arányt mutatott, ami a háromszorosa a piaci átlagnak.

carminat%20tomtom%202.thumbnail„A tény, hogy a TomTom a mai napig egy millió Carminat TomTom megoldást szállított le bizonyítja a termék és a Renault-val működő partneri kapcsolat sikerességét. A felhasználói igények folyamatos kielégítésével és a legjobb navigációs élmény biztosításával hosszútávon folytatni kívánjuk ezt a működő partneri kapcsolatot." mondta el Giles Shrimpton, a TomTom Automotive részlegének ügyvezető igazgatója. 

„2009 óta egymillió Renault autótulajdonos szavazott bizalmat a Carminat TomTom műszerfalba épített navigációs megoldásnak. A mindössze 145 000 forintos áron elérhető integrált navigációs megoldás számos hasznos extra szolgáltatást nyújt, amit ha egyszer kipróbált a felhasználó többet biztosan nem akar majd lemondani róla." tette hozzá Stephen Norman, A Renault globális marketing és kommunikációs igazgatója.

A TomTom a jövőben is tovább kívánja fejleszteni a navigációs megoldás nyújtotta felhasználói élményt, amit mi sem bizonyít jobban, mint a termék bevezetése óta a megoldásba elérhetővé tett megannyi újítás. A beépített navigációs megoldás bemutatását követő hatodik hónapban a Carminat TomTom kiegészült a TomTom egyedülálló IQ RoutesTM útvonal-kalkulációs technológiájával, ami a tavalyi év végén kiegészült a szintén egyedülálló -valós idejű- HD Traffic megoldásával*.

 

Főbb mérföldkövek:

2009

Február – november: A franciaországi Flins gyárban gyártásra kerül az első Carminat TomTom navigációval szerelt Renault Clio modell, ami később a Megane, Scenic, Laguna és Fluence modellekben is elérhetővé válik.

November: Megjelenik az első, ingyenesen elérhető szoftverfrissítés, a Carminat TomTom 1.1-es verziója, ami tartalmazza továbbfejlesztett Sávnavigációt és a legjobb útvonalkalkulációt biztosító IQ Routes® technológiát

December: A Carminat TomTom elérhetővé válik a Kangoo modellekben is.

2010

Október: A Párizsi Autószalonon (Paris Motor Show) bemutatásra kerül a Carminat TomTom LIVE a Latitude, Espace IV Phase 2, a Laguna III Phase 2, valamint a Master & Trafic haszongépjárművekben is


2011

Január: A Carminat TomTom-ot leváltja a Carminat TomTom LIVE

Március: 150 000 kapcsolt Carminat TomTom LIVE készülék kerül gyártásra

Június: Összesen 1 000 000 autót (20 különböző Renault modellnél) szerelnek fel Carminat TomTom és Carminat TomTom LIVE megoldással

*a TomTom HD Traffic jelenleg: Anglia, Franciaország, Belgium, Németország, Svájc, Portugália, Hollandia, Olaszország, Spanyolország, Ausztria, Luxemburg, Svédország, Finnország, Dánia és Norvégia területén működik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.