A Tork a korábbi, nagy forgalmú mosdókban használt, kerek, robosztus, központi adagolású SmartOne toalettpapír-adagolóinak tapasztalatait a Tork Elevation adagoló család modelljeivel egyesítve létrehozta a Tork SmartOne® legújabb generációját. 

 

A Tork a korábbi, nagy forgalmú mosdókban használt, kerek, robosztus, központi adagolású SmartOne toalettpapír-adagolóinak tapasztalatait a Tork Elevation adagoló család modelljeivel egyesítve létrehozta a Tork SmartOne® legújabb generációját. 

 

A SmartOne előző generációjának robusztus, strapabíró kialakítása az adagoló sikerének kulcsfontosságú tényezője volt, alkalmassá tette ugyanis a terméket a nagy forgalmú, intenzív igénybevételnek kitett mosdóhelyiségekben való használatra. A Tork SmartOne® új generációja elődjénél karcsúbb, ám komoly figyelmet fordítottak arra is, hogy elődjéhez hasonlóan tartós legyen.

 

Az új generációs Tork SmartOne® legfontosabb jellemzői:

 

  • Kevesebb hulladék, több megtakarítás: A laponkénti adagolás akár 40%-kal is csökkentheti a felhasználást. A legjobb teljesítményű Tork SmartOne adagoló akár 98-cal több látogatót is kiszolgálhat, mielőtt újra kellene tölteni, mint egy hagyományos jumbo tekercses adagoló.

 

  • Javuló higiénia: Zárt és védett kialakításának köszönhetően a felhasználó csak azt a lapot érinti, amit használni fog. Más szóval a higiénia javult és a kereszt-szennyeződés kockázata csökkent.

 

  • Tartós és robusztus formatervezés: A SmartOne magas minőségű ABS műanyagból készült, a tekercset fém kulcs és zár védi. A termékfejlesztés során ipari robotok segítségével egy rendkívül megbízható rendszert dolgoztak ki, amely a legnagyobb igényű mosdókban is képes helytállni.

 

  • Könnyen karbantartható és utántölthető: A fogyasztás csökkentésével kevesebb utántöltés és tisztítás szükséges. Az egyedülálló adagolórendszer a padlóra kerülő papír, valamint a toalett papírral való eltömődésének kockázatát is csökkenti, így a karbantartó személyzet időt és energiát takaríthat meg.

 

A Tork SmartOne® tökéletesen alkalmas nagy forgalmú, intenzív igénybevételnek kitett mosdóhelyiségek számára. A németországi Wiehl egyik általános iskolájában és egy bielsteini oktatási központban a Tork SmartOne® már sikeresen bizonyított. A rossz higiéniai körülmények természetesen nem ismeretlenek az iskolákban: mind a wiehli középiskola, mind a helyi általános iskola mindennapjainak része volt a toalettpapírral eldugult mosdó. A Tork SmartOne® adagolókra való átállással a problémák egyik napról a másikra szűntek meg az iskolai mosdókban. Emellett a csökkenő papírfogyasztásnak köszönhetően az iskolavezetés költségei is csökkentek.

 

"A változtatás a tanulók és az iskolák számára egyaránt előnyös volt" – nyilatkozták az iskolák üzemeltetői. "A zárt adagolók biztosítják, hogy a tekercsek ne kerüljenek a mosdókba. Ez civilizáltabb körülményeket teremt a mosdót használó diákok számára".

 

http://www.tork.co.uk

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük