2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A TvNetWork Nyrt. a legolcsóbb telekommunikációs szolgáltató

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/22958"><img class="image image-_original" src="/files/images/tvnetwork-logo-.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span>A TvNetWork Nyrt. magyarországi internet- és kábeltelevízió-szolgáltató társaságként vonult be a köztudatba. Jelenlétét a telekommunikációs piacon azzal erősítette meg, hogy olyan árakat dolgozott ki az ügyfelek számára, amivel szinte lehetetlen felvenni a versenyt.</p><p>

tvnetwork logoA TvNetWork Nyrt. magyarországi internet- és kábeltelevízió-szolgáltató társaságként vonult be a köztudatba. Jelenlétét a telekommunikációs piacon azzal erősítette meg, hogy olyan árakat dolgozott ki az ügyfelek számára, amivel szinte lehetetlen felvenni a versenyt.

tvnetwork logoA TvNetWork Nyrt. magyarországi internet- és kábeltelevízió-szolgáltató társaságként vonult be a köztudatba. Jelenlétét a telekommunikációs piacon azzal erősítette meg, hogy olyan árakat dolgozott ki az ügyfelek számára, amivel szinte lehetetlen felvenni a versenyt.

 

 Lassan egyetlen cég sem tudja árban alulmúlni szolgáltatásait, ami nem jelenti azt, hogy ez a minőség rovására menne, sőt! A TVnet Kft. megvásárlásával a TvNetWork Nyrt. Magyarország legnagyobb alternatív ADSL szolgáltatójává vált, ami annyit tesz, hogy saját ADSL infrastruktúrával rendelkezik. Ennek köszönhetően olcsóbb, nagyobb sebességet képes biztosítani ügyfeleinek.

 

  spacer
    Az utóbbi években a társaság óriási növekedésen ment keresztül, és rendre nyereséget könyvelt el. Ma már évi 3.5 milliárd forintos árbevételt tudhat magáénak. A 65 ezer ügyféllel rendelkező nyílt részvénytárság többségében magyar tulajdonosokból álló cég, amely 2000 óta folyamatosan fejleszti infrastruktúráját az ország több területén, köztük Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Pécsett, valamint számos kisebb településen. 2006 óta a Budapesti Értéktőzsdére is bevezették részvényeit. A kábeltévé és internet hálózata országosan több mint 100 ezer háztartásba képes eljuttatni szolgáltatását.

    A TvNetWork Nyrt. szakmai és pénzügyi befektetőkkel együtt elindult a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) mobiltenderén is, így elképzelhető, hogy tavasszal a társaság nyeri el a negyedik mobilszolgáltatóra kiírt pályázatot. A cég stratégiailag kiemeltnek tekinti a mobil szolgáltatói szegmensben való megjelenést. A telefon és az internet piacon zajló verseny élénkítésére szolgáló pályázat győztese tizenöt évre szóló frekvenciahasználati jogosultságot szerezhet, amit később további 7,5 évvel meghosszabbíthatnak.

    2008 év végén a TvNetWork Nyílt Részvénytársaság bővítette profilját és Program, Újdonság, Kultúra, azaz puk.hu néven egy saját internetes programújságot indított el. 
    

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.