A UPS (NYSE: UPS) bővíti szolgáltatás-portfolióját, így mostantól az alkoholos italok, borok és sörök közvetlenül juthatnak el a fogyasztókhoz a világ bármely pontján. A borszakértők és ínyencek így kedvenc italaikat a UPS ExpressTM vagy Standard szolgáltatások igénybevételével, akár közvetlenül a szőlőültetvényekről is beszerezhetik.

 

A UPS (NYSE: UPS) bővíti szolgáltatás-portfolióját, így mostantól az alkoholos italok, borok és sörök közvetlenül juthatnak el a fogyasztókhoz a világ bármely pontján. A borszakértők és ínyencek így kedvenc italaikat a UPS ExpressTM vagy Standard szolgáltatások igénybevételével, akár közvetlenül a szőlőültetvényekről is beszerezhetik.

 

A 2017-es VINEXPO / IWSR Global Study 2015-2020 felmérése szerint a kínai borimport 2016 és 2020 között várhatóan 80 százalékkal emelkedik majd, a teljes ázsiai csendes-óceáni térség pedig közel 13 százalékos importnövekedésre számíthat. Olaszország, Franciaország és Spanyolország a globális bortermelés 50 százalékát adja, az EU-n kívüli piacokon erősödő fogyasztás így komoly lehetőség a további növekedésre, hiszen az öreg kontinensen a borfogyasztás csökkenő tendenciát mutat.

 

"Számunkra elsődleges fontosságú, hogy ügyfeleink – legyenek akár fogyasztók, kistermelők vagy szakértő borkereskedők – helytől, és időtől függetlenül hozzájussanak rendelésükhöz, melyet a UPS szolgáltatásminősége garantál" – mondta Nando Cesarone, a UPS Europe elnöke.

 

A UPS közvetlenül a fogyasztókhoz történő borkiszállítást biztosít Európa egyes országaiból Kínába, Dél-Koreába és Japánba, és mostantól Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Hong Kong-ba, Indiába, Makaóba, Dél-Afrikába, Svájcba, Új-Zélandra, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Tajvanra és Thaiföld-re is. Ez a B2C szolgáltatás a UPS már meglévő B2B portfólióját is kiegészíti, és így globális lefedettséggel bír, legyen szó akár raklapos vagy raklap nélküli szállításról.

 

Azok, akik az Európai Unió területén belül szállítanának vagy rendelnének, szintén igénybe vehetik a UPS borszállítási szolgáltatását. Tehát ha valakinek például a nyaralás alatt megtetszik egy bor, immár nyugodt szívvel hazaszállíttathatja azt otthonába is.

 

A UPS olyan hitelesített és biztonságos csomagolást kínál, melyet kifejezetten borosüvegek szállításához terveztek (dobozonként legfeljebb 12 palack bor, vagy 6 palack pezsgő), és mely a UPS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül rendelhető meg.

 

A Franciaországból és Olaszországból rendelő ügyfelek a UPS „Customized Declared Value for Wine" programját is igénybe vehetik. A UPS Capital által kínált szolgáltatással, a megrendelők előzetesen igazolt csomagolást használva akár 500 euró értékig is biztosíthatják csomagjaikat. Amennyiben a szállítmány ennél többet ér, az ügyfelek további védelmet is igénybe vehetnek, akár a teljes kiskereskedelmi érték erejéig. A megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy boraik biztonságosan megérkeznek rendeltetési helyükre, ha pedig valamilyen oknál fogva a bor megsérül a szállítás során, a UPS teljes jótállást biztosít a bor értékére, és a szállítási költségekre egyaránt.

 

A borszállítás az alábbi országokba lehetséges

EU-n kívüli célállomások

EU-s célállomások

Argentína

Monaco

Ausztria***

Görögország

Románia

Kanada**

Új-Zéland

Belgium

Magyarország

Szlovákia***

Kína

Norvégia

Bulgária

Írország***

Szlovénia

Dominikai Köztársaság

Fülöp-szigetek

Horvátország***

Olaszország

Spanyolország***

Hong Kong

Szingapúr

Ciprus

Lettország***

Svédország

India**

Dél-afrikai Köztársaság

Cseh Köztársaság***

Litvánia***

Egyesült Királyság

Japán

Dél-Korea

Dánia

Luxemburg

 

Liechtenstein

Svájc

Észtország***

Málta

 

Makaó

Tajvan

Finnország

Hollandia

 

Mexikó

Thaiföld

Franciaország

Lengyelország***

 

 

 

Németország***

Portugália

 

 

Az érvényes nemzetközi törvényeknek és szabályozásnak való megfelelés a szállíttató felelőssége.

 

 

*Import csak ezen EU-n kívüli, vagy EU-s országokból (Belgium, Bulgária, Ciprus, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Luxemburg, Málta, Hollandia, Portugália, Románia, Szlovénia, Svédország, Egyesült Királyság)

**Egyes részek csak korlátozottan elérhetők

***Közvetlen fogyasztóhoz való borkiszállítás csak szintén EU-s országból engedélyezett

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük