2022.augusztus.10. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ első áttetsző mobiltelefonja az LG-től

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/23235"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lg-gd900-1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="55" /></a></span>Az LG Electronics - a mobilkommunikációs piac egyik vezető gyártója - Barcelonában a 2009-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) mutatta be a világ első áttetsző mobiltelefonját, a formabontó LG GD900-at.</p><p>

lg gd900 1.thumbnailAz LG Electronics – a mobilkommunikációs piac egyik vezető gyártója – Barcelonában a 2009-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) mutatta be a világ első áttetsző mobiltelefonját, a formabontó LG GD900-at.

lg gd900 1.thumbnailAz LG Electronics – a mobilkommunikációs piac egyik vezető gyártója – Barcelonában a 2009-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) mutatta be a világ első áttetsző mobiltelefonját, a formabontó LG GD900-at.

Számos népszerű és elegáns telefon bevezetése után, az LG merész lépésre szánta el magát, és ismét egy újszerű esztétikai fejlesztés, az áttetszőség mellett tette le voksát. Ez a kristályos, átlátszó telefon bizonyítja, hogy nem csupán élénk színek alkalmazásával lehet elegáns formát alkotni, hanem a készülék letisztult belsejének megmutatásával is. A 2009-es Mobil Világkongresszuson debütáló LG GD900 azon túl, hogy bővíti az LG formatervezési palettáját, minden várakozás szerint új irányzatot teremt majd a divatban. A vállalat többek között ezzel a modelljével kívánja tovább erősíteni szerepét a mobiltelefon piacon.

lg gd900 .thumbnailA szétcsúsztatható készüléket kinyitva tárul elénk az áttetsző billentyűzet, amely jól harmonizál a keskeny készülék fényes ezüst színével. Az egyedi formatervezés mellett a gyártó a prémium kategória minden fontos funkciójával ellátta a modellt, ezen felül pedig kifejezetten ehhez a mobiltelefonhoz illő, átlátszó Bluetooth fejhallgatót is tervezett.

Az LG GD900 várhatóan 2009 második negyedévében lesz elérhető, de a Mobil Világkongresszus látogatói már az LG Electronics standján is megtekinthetik az idei év egyik szenzációjának számító modellt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.