2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Wizz Air nagy dobása: három új járat Budapestről

3 min read
<span class="inline inline-left"><a href="/node/97969"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_35.png" border="0" width="460" height="158" /></a></span>Liverpool, Ibiza és Izland - három fantasztikus uticél, amely az idei nyári menetrendben közvetlenül is elérhető lesz Budapestről. Ezt jelentette be a Wizz Air tegnapi sajtótájékoztatóján, amivel a magyar hátterű légitársaság tovább erősíti vezető szerepét a magyar légiközlekedésben.  <p> 

Liverpool, Ibiza és Izland – három fantasztikus uticél, amely az idei nyári menetrendben közvetlenül is elérhető lesz Budapestről. Ezt jelentette be a Wizz Air tegnapi sajtótájékoztatóján, amivel a magyar hátterű légitársaság tovább erősíti vezető szerepét a magyar légiközlekedésben. 

 

Liverpool, Ibiza és Izland – három fantasztikus uticél, amely az idei nyári menetrendben közvetlenül is elérhető lesz Budapestről. Ezt jelentette be a Wizz Air tegnapi sajtótájékoztatóján, amivel a magyar hátterű légitársaság tovább erősíti vezető szerepét a magyar légiközlekedésben. 

 

Mind a három desztinációra már a mai naptól lehet jegyet vásárolni a Wizz Air internetes oldalán. A liverpooli járat 2016. március 23.-án indul, Keflavikba 2016. március 30.-tól lehet repülni, míg Ibiza szigetére a nyári szezon kezdetén, azaz 2016. június 18.-tól szombati napokon közlekedik a közvetlen Wizz Air-járat Budapestről.

 

Elsőként a Mersey folyó torkolatában fekvő Liverpoolba indul a Wizz Air, szerdánként és vasárnaponként 16.50-kor és helyi idő szerint 18.45-kor érkezik, majd harmincperces forduló után 19.15-kor száll fel és 22.40-kor ér vissza Budapestre.

 

Az izlandi Keflavik repülőterére szintén szerdánként koradélután 13.55-kor indul a Wizz Air gépe és mintegy ötórás repülés után érkezik az Atlanti óceán közepén fekvő szigetre 18.45-kor. A járat innen 19.15-kor száll fel és 23.55-re érkezik Ferihegyre.

 

A pezsgő és gazdag éjszakai életéről jól ismert Ibiza szigetére 15.20-kor száll fel a Wizz Air repülője és 18.10-kor landol, majd 18.45-kor indul el és 21.25-kor ér vissza Budapestre. Az idei nyáron nemcsak Ibizára, hanem Palma de Mallorcára is közlekedik a Wizz Air, amelynek ezen felül még számos más spanyol város szerepel a kínálatában( Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante és Tenerife).

 

„A Budapest Airport örömmel üdvözli a Wizz Air újabb járatainak elindítását. Ezzel negyvenhatra emelkedett a Wizz Air gépeivel Budapestről közvetlenül elérhető desztinációk száma." – jelentette ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: „A liverpooli járat régóta hiányzott a budapesti kínálatból és méltán számíthat az üzleti utazók, a turisták, sőt a labdarúgás hívei között is népszerűségre. Ibiza és Izland pedig két teljesen eltérő, de annál izgalmasabb uticél, amelyek mágnesként vonzzák az utazókat a világ legkülönfélébb tájairól."

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.