2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A 2018-as Fujitsu World Tour bemutatja, hogyan járul hozzá a „co-creation” a sikerhez

5 perc olvasás

image22_2.jpgAz idei Fujitsu World Tour Varsóból indul és öt kontinens 20 országába látogat el az év során. A „Co-creation a siker szolgálatában” szlogen jegyében a Fujitsu azt mutatja be, milyen eredményeket értek el ügyfelei a megfelelő technológiai partnerkapcsolatok és szakértelem mozgósításával. A konferencia előadásainak és háttérszemináriumainak résztvevői megtudhatják, hogyan hasznosítják a vertikális iparágak az átalakulást támogató technológiákat.

 

A Fujitsu hamarosan elindítja 2018-as World Tour konferenciasorozatát, amely a legújabb technológiákat és a leginnovatívabb ügyfélsztorikat viszi el öt kontinens 20 városába. A maga nemében egyedülálló ügyfélrendezvény keretében a Fujitsu bemutatja, hogyan kelti életre az ügyfelek digitális üzleti ötleteit a megfelelő partnerkapcsolatok és szakértelem mozgósításával. Az idei Fujitsu World Tour április 10-én, Varsóban indul.

 

Mérettől és iparágtól függetlenül minden vállalatnak rengeteg lehetősége van az értékteremtésre, de sokan még ma is nehezen aknázzák ki a digitális átalakulásban rejlő potenciált. Az állandóan változó kihívások és a folyamatos technikai fejlődés korában a Fujitsu szerint a megfelelő technológiák és partnerkapcsolatok azonosítása és mozgósítása a siker titka. A 2018-as Fujitsu World Tour az ügyfelek co-creation projektjeinek eredményeit és a Fujitsu digitális átalakulást támogató termékeit és szolgáltatásait állítja a középpontba – a felhőtől és mesterséges intelligenciától kezdve a dolgok internetén át a kiberbiztonságig.

 

„Napjaink vállalatai komoly kihívásokkal szembesülnek a digitális átalakulás terén. Sok cégvezető aggódik amiatt, hogy képes lesz-e szervezete alkalmazkodni a változásokhoz. Mi úgy gondoljuk, hogy a digitális technológiákban rejlő lehetőségek kiaknázásnak kulcsa a digitális ‘co-creation’, azaz a partnerekkel és az ügyfelekkel folytatott együttműködés az innováció, az értékteremtés és a növekedés érdekében. Az idei Fujitsu World Tour inspirálni kívánja a vállalatokat, megmutatva nekik, hogyan lehet sikeresen végighaladni az átalakulás útján. A résztvevők első kézből ismerkedhetnek meg a tökéletes eredményeket biztosító sikertényezőkkel és azokkal a technológiákkal, amelyek új lehetőségeket kínálnak számukra az ügyfelekkel való együttműködés és elégedettségük növelése terén” – mutatott rá dr. Joseph Reger, a Fujitsu tudományos munkatársa és műszaki vezérigazgató-helyettese.

 

A Fujitsu World Tour rengeteg információt sűrít egyetlen napba – előadásokat, háttérszemináriumokat és interaktív demókat. A résztvevők összesen több mint 10 ezer üzleti és műszaki szakértővel találkozhatnak, megvitathatják az aktuális technológiai témákat, és a saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogyan segít a Fujitsu a szervezeteknek lebonyolítani a digitális átalakulást.

 

A Fujitsu bemutatja átfogó technológiai portfólióját, rövid ismertetőket tart a mesterséges intelligenciáról, valamint a hagyományos és a kvantumszámítástechnikát innovatív módon ötvöző Digital Annealer architektúráról. A World Tour állomásain mobil biztonsági központ várja a látogatókat, hogy élőben elemezze az ügyfélvállalatok biztonságát és azonosítsa számukra a fejlesztési lehetőségeket. A mesterséges intelligencia gyakorlati használatát szemléltető bármixer robot arcfelismerési képességeket alkalmazva választja ki és készíti el a vállalkozó szellemű látogatók számára a legmegfelelőbb koktélt.

 

Az európai helyszínek mindegyikén az lesz a fő téma, hogyan alkalmazhatják a legfontosabb helyi ipari vertikumok az átalakulási technológiákat. Ízelítő a kiállítás standjairól:

– Gyártástámogató megoldások, köztük intelligens IoT-dashboardok, valamint a mesterséges intelligenciát a minőségellenőrzési folyamatban hasznosító rendszerek;

– Kiskereskedelmi demók, amelyek 360 fokos képet adnak a vásárlói profilokról és minden releváns csatornán támogatják a kapcsolattartást;

– Demók a közlekedési szektorból jegyértékesítő megoldásokról, városi szintű térfigyelő és kikötői hajóbalesetek megelőzését szolgáló rendszerekről;

– Blockhain-megoldások és fejlett biometrikus PalmSecure képességek pénztári környezetekhez 

 

A konferenciasorozat első állomásán, Varsóban, meghívott start-upok is előadnak majd. A legjobb start-up előadást a Fujitsu díjazza.

  www.fujitsu.com/worldtour

A május 29-i, stockholmi Fujitsu World Tour rendezvényen kerül majd sor a Fujitsu innovációs találkozójára (Fujitsu Innovation Gathering) – az európai Fujitsu Laboratories legfőbb éves kiállítására. A kiállítás nyitóelőadását Shigeru Sasaki, a Fujitsu Laboratories elnöke tartja majd, aki arról fog beszélni, hogyan oldja meg a Fujitsu napjaink társadalmi kihívásait fejlett technológiák segítségével. A látogatók megismerkedhetnek a Fujitsu Laboratories legújabb K+F eredményeivel, amelyek közül néhány ebből az alkalomból mutatkozik be első ízben Európában. A dedikált háttérszemináriumok a társadalom átalakítását támogató fejlett technológiákkal foglalkoznak, köztük például a kvantumalapú Digital Annealer számítási architektúrával és a mesterséges intelligencia üzleti alkalmazásának lehetőségeivel. A rendezvény keretében adják át a Fujitsu innovációs díját a vállalat által meghirdetett versenyben a legjobb digitalizálási ötletekkel pályázó egyetemi hallgatóknak.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.