2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Fujitsu integrált adatbiztonsági célgépet vezet be

6 perc olvasás

get-ready-to-innovate-fujitsu-eternus-15-638.jpgA Fujitsu 2017. október 19.-én  mutatta be a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményű adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S41 következő generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetek igényeit. Azonnal üzembe állítható „all-in-one” megoldás, amely minden méretszegmensben segít a vállalatoknak növelni a hatékonyságot, fenntartani az üzletmenet-folytonosságot, a növekedést, és támogatni a GDPR-megfelelést – kisebb komplexitás és alacsonyabb költségszint mellett.

 

A Commvault Data Platform® megoldást használó Fujitsu ETERNUS CS200c S4 egyszerűsíti az adatok védelmét és kezelését a digitális világban működő vállalatok számára. Fenntartja az üzletmenet folytonosságát, és nagy tömegű üzletileg kritikus adat kezelésére képes. A Commvault2 iparágvezető adatkezelő szoftverét futtatja nagy teljesítményű Fujitsu hardveren egy olyan egységes, integrált célgépben, amely minden üzleti alkalmazás, virtualizált, konvergens vagy hiperkonvergens infrastruktúra adatait védi.

 

Az ETERNUS CS200c S4 az üzleti hatékonyság és folytonosság legmagasabb szintjét nyújtja a szervezetek számára. Elősegíti az adatvédelmi előírások, köztük a 2018 májusában érvénybe lépő uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) betartását. A Commvault piacvezető adatbiztonsági és adatkezelő megoldásával működő eszköz egységes megoldásba konszolidálja a kritikus adatbiztonsági, megfelelési és adatfelderítési folyamatokat, és tökéletesen átláthatóvá teszi a szervezetek számára az általuk a telephelyen vagy azon kívül tárolt strukturált és strukturálatlan személyes adatokat.

 

„Digitális világban élünk, ahol az adatok tartják fenn az üzleti működés vérkeringését. Az üzletileg kritikus adatok folyamatos rendelkezésre állása fontosabb, mint eddig bármikor. Továbbfejlesztett ETERNUS CS200c S4 célgépünkkel a vállalatok agilisabban működhetnek a digitális világban. Az új generációs célgép biztosítja a fizikai és virtuális környezetek első vonalbeli védelmét, és a fontos adatok hatékony kezelését. A Commvault Data Platform képességeit hasznosító ETERNUS CS200c segítségével a szervezetek gyorsan megtalálhatják, visszanyerhetik és elérhetik az adatokat – így a mentési és archiválási környezet a produktivitás és a digitális üzleti növekedés valódi motorja lehet” – nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközpontokért felelős vezetője az EMEIA-régióban. 

 

Az ETERNUS CS200c S4 mérsékli a költségeket, a kockázatokat és az integráció komplexitását, mivel a szervezetnek többé nem kell több pontszerű megoldást használniuk a mentési környezetben. A célgépet előtöltött szoftverekkel, előkonfigurálva szállítjuk, így a helyszínen könnyen és gyorsan, alig 30 perc3 alatt üzembe állítható2. Problémamentes működést garantál, a felhőbe, lemezre vagy szalagra mentés lehetőségével. Mély hypervisor-integrációval támogatja a mentést és a visszaállítást a fizikai és virtuális IT-környezetben, és alkalmazáskonzisztens snapshotokat készít, közel azonnali adatvisszanyeréssel – ezzel is hozzájárulva a működés zavartalanságához. Beépített titkosítási és integrált replikációs képességei garantálják, hogy a vállalat soha ne veszítse el az online kapcsolatot, és üzletileg kritikus adatai is mindenkor védve legyenek az internetes támadásokkal és a zsarolóvírusokkal szemben.

 

„Örömmel építjük tovább sikeres partnerkapcsolatunkat a Fujitsuval és ötvözzük a Commvault szoftvereinek képességeit a Fujitsu következő generációs adatbiztonsági célgépével. Így egyetlen, költséghatékony csomagban juttatjuk iparágvezető tárolóhardverhez és adatbiztonsági szoftverhez az ügyfeleket” – mutatott rá Ralph Nimergood, a Commvault globális értékesítési csatornákért és szakami szövetségekért felelős alelnöke. „Az előkonfigurált megoldással az ügyfelek gyorsabban teremthetnek értéket. A minden komponenst magában foglaló, integrált csomag egyszerűsíti a fájlok, az alkalmazások és a virtuális gépek védelmét, és biztosítja az üzleti igények növekedése esetén szükséges rugalmasságot, skálázhatóságot és felügyeleti képességeket.”

 

A gyorsan megtérülő, alacsony összköltségű ETERNUS CS200c S4 minden méretszegmens vállalatai számára, akár fiókirodáknak is ideális kulcsrakész, költséghatékony mentési megoldás. Sokféle alkalmazási forgatókönyvhöz használható, a virtuális gépek mentésétől az integrált rendszerek (pl. Fujitsu PRIMEFLEX) támogatásán keresztül az e-mail és fájlrendszer archiválásáig, vagy végponti mentési eszközként. Üzleti követelményeiktől függően a szervezetek többféle méret, modell és licencopció közül választhatnak. A rendszer egyszerűen, egységes központi felügyeleti konzolról adminisztrálható. Automatizálja a repetitív és komplex feladatokat, ésszerűsíti a működést és minimumra szorítja a manuális adatvesztés kockázatát. Az ügyfelek számára további előnyt jelent a Fujitsu és partnerei által az életciklus minden szakaszában nyújtott, folyamatos támogatás és karbantartás.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 integrált mentési célgép 2017. december 1-től kapható az EMEIA-régióban. A célgép közvetlenül a Fujitsutól vagy disztribúciós partnereitől vásárolható meg, konfigurációtól és országtól függő áron.

 

1 A Fujitsu nagy teljesítményű rendszertechnológiáját a Commvault iparágvezető szoftverével ötvöző Fujitsu ETERNUS CS200c S4 kiváló funkciókat kínál a hatékony és zavarmentes üzleti működéshez. Sokféle modellváltozatban és licencopcióval rendelhető. Az ETERNUS CS200c S4 natív módon támogatja a felhőt, és együttműködik a Microsoft Windows, Linux/Unix, VMware, Microsoft Hyper-V, Oracle és SAP alkalmazások széles körével. Opcionális nagyvállalati adatbiztonsági funkciói részeként hardveres snapshot-támogatást nyújt (pl. ETERNUS DX és AF) tárolótömbökhöz, támogatja a snapshotok másolását és a szalagos technológiát.

2 A Commvault integrált megoldásportfóliója (Commvault Software, Commvault Data Platform, Commvault Services) felgyorsítja az átállást a hagyományos adatkezelésről a modern adatkörnyezetre. Segítségével az ügyfelek a kritikus üzleti felismerésekhez juthatnak az adatokból, és új értéket nyerhetnek ki technológiai beruházásaikból. A Commvault Software az adatbiztonság és -visszaállítás, a felhő, a virtualizáció, az archiválás, a fájlszinkronizálás és -megosztás terén kínál iparágvezető szoftvereket az új piaci trendek, növekedési területek és használati forgatókönyvek támogatására. A nyílt, szabványos Commvault Data Platformmal az ügyfelek többet hozhatnak ki az adatokból, továbbfejleszthetik az IT-működést és hasznosíthatják a külső innovációkat.

 3A bevezetési idő környezettől függ.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.