2023.február.08. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Nosalty a Viber első számú magyar receptkeresője

3 perc olvasás

nosal-.jpgA Nosalty a Viberrel szoros együttműködésben elindította az eddigi legizgalmasabb funkcióját. Még több recept és még több szuper ötlet sütés-főzéshez! Ismét egy olyan újdonsággal készült a Nosalty, aminek segítségével a felhasználók könnyebben és gyorsabban kereshetnek fogásokat egy családi, baráti találkozóra vagy egy romantikus estére.

 

Nem akadály, ha a buszon vagy a munkából hazafele szeretnének egy kis ihletet szerezni: a felhasználóknak egy beszélgetésen belül, akár az otthon fellelhető alapanyagok alapján is lehetőségük van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb receptet.

 

A mostani újítással a felhasználók több információt tudhatnak meg a keresett receptről a Viberen keresztül, így a receptkeresés még élvezetesebbé válik. A főzni vágyók inspiráló receptek közül válogathatnak többek közt a közelgő karácsonyi sütés-főzéshez vagy a szilveszteri vendégváró falatokhoz.

 

Amennyiben valakinek csak ötletekre van szüksége, a Nosalty Viber fiókját megnyitva azonnal megkapja az adott nap legkeresettebb receptjeit.

http://spl.viber.com/nosalty_editorial

 

Hogyan működik?

 

  1. Kattints a keresőikonra a Viberen belül!

 

  1. Válaszd ki a Nosalty fiókját!

 

  1. Írd be a keresett receptet, kedvenc ételed nevét, vagy az ahhoz kapcsolódó alapanyagot!

 

  1. Válogass kedvedre a találatok közül, vagy nyisd meg a kiválasztott receptet a hozzávalók megtekintéséért!

 

  1. Egy könnyed mozdulattal oszd meg partnereddel a receptet, és kezdődhet a főzés!

 

A Nosalty a Viber kiemelt partnereként 2016 szeptemberében indította el közösségi csatornáját a Viberen, (http://viber.com/nosalty), ezt követően 2016. november 30-án a Nosalty Viber chatbotját (viber://pa?chatURI=nosalty), amellyel a követők könnyen, gyorsan kereshetnek recepteket és értesülhetnek a legújabb receptekről és hírekről.  Az új funkció bevezetésével a Nosalty ismét segítséget nyújt a felhasználóknak a receptek keresésében.

 

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta Magyarország piacvezető receptoldala, 2017-től pedig a Centrál Médiacsoport tagja. A közel havi 1,8 millió egyedi látogatóval bíró oldalon több, mint 59.000 közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptet talál az olvasó strukturált, kategorizált formában. Ezt egészíti ki a szerkesztett magazin tartalom, melyen külön szerkesztőség és a NoSalty saját dietetikusa dolgozik. 2013 végére ez utóbbi szakértő közreműködésével a receptekhez rendelve elérhetővé tették Magyarország legnagyobb alapanyag adatbázisát is, mely 1398 alapanyagról ad tápanyagra és kalóriatartalomra vonatkozó részletes információt. 2015. márciusa óta mobilon is felhasználóbarát a NoSalty, 2015. decemberében pedig elindította a gasztronómia és életmód témákra szabott gyakori kérdések oldalát Mit hogyan? néven. (http://www.mithogyan.hu)

 

www.nosalty.hu

www.facebook.com/nosalty

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.