2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Ricoh intelligens vezérlők új választékát mutatja be interaktív tábláihoz az ISE-n

2 perc olvasás

29_ise_fw.pngA munkahelyi együttműködést elősegítő technológiákban kiemelkedő szerepet betöltő Ricoh a világ legnagyobb audiovizuális kiállításán – az ISE-n (Amszterdami RAI Kiállítás a Kongresszusi Központ, február 6-9.) – mutatja be a különböző kommunikációs termékeinek és szolgáltatásainak körét.

 

A főbb újítások közé tartozik a Ricoh interaktív táblájával kompatibilis vezérlőeszközök portfóliójának kibővítése.

 

Az új vezérlők egy sor alkalmazással és indítómenüvel testreszabhatóak többféle ügyfélszegmenshez és piachoz. A vezérlők támogatják a Microsoft Windows 10 rendszert.

 

A Ricoh interaktív tábláival való kompatibilitás rugalmasságot nyújt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tovább emeljék a megbeszélések és találkozók színvonalát. Az adminisztrátorok egyszerűen beállíthatják, kezelhetik és lezárhatják a konfigurációkat az indító alkalmazás segítségével, amely az összes művelet fő felhasználói felülete.

 

Az esemény során a Ricoh számára kiemelt szerepet kap a fejlett, digitális munkahely előnyeinek bemutatása, amely széles termékportfóliójának köszönhetően a vállalatok számára elérhető a hatékony és eredményes munkavégzéshez.

 

A bemutatásra kerülő Ricoh technológiák:

 

  • Interaktív tábla az IBM Watson™ MI-vezérelt segédjével
  • Vizuális kommunikációs pont egy interaktív recepcióst alkalmazó létesítmény bemutatására
  • A Ricoh P3500M egységes kommunikációs rendszerének bemutatása
  • A Ricoh D5520 interaktív tábla használata szabványos és közeli vetítésű projektorokkal, az egyes projektek kivetítésére és eszközök közötti átküldésének bemutatására
  • Ricoh partnerek megoldásai digitális feliratozáshoz és a Condeco™ szobafoglalási rendszerhez

 

Oscar Mellegers, a EMEA Marketing és kommunikációs szolgáltatások vezetője elmondta: “Egész Európában jelentős a kereslet az innovatív munkahelyi technológiák iránt. A Ricoh szponzorált kutatásai azt mutatják, hogy a munkavállalók 98%-a lelkes vagy izgatott az új technológiák bevezetését illetően. Nyilvánvaló, hogy a legrelevánsabb és leghasznosabb eszközökkel szeretnék pozíciójukat betölteni és munkájukat végezni. Örömmel tölt el minket, hogy biztosíthatjuk ezeket a lehetőségeket az ISE-n.”

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.