2023.szeptember.22. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A tenger visszavár, ahol rád is tengernyi élmény vár

1 perc olvasás

image6_17.jpgWalt Disney egyik legkedveltebb klasszikusának, A kis hableánynak szereplői most visszatérnek a Disney Csatorna képernyőjére!

Amíg 10 évvel ezelőtt Ariel a vízből a szárazföldre vágyódott, addig lányának Melodynak, legnagyobb álma teljesülne, ha sellőként szabadon szelhetné a hullámokat. A mese folytatásának főszereplője tehát nem más, mint a rakoncátlan Melody, aki egy uszonycsücsökkel sem jobb gyerek, mint amilyen annak idején édesanyja volt. Hiába a biztonsági fal, Melody nem tud ellenállni sem a csillogó víz tükrének, sem a hófehér haboknak, így egy óvatlan pillanatban kiúszik a nyílt tengerre.
A kalandvágyó Melody nem is sejti, hogy milyen veszély leselkedik rá a mélyben: a gonosz és hatalomra éhes Morgana alig várja, hogy megkaparintsa, és aljas tervéhez eszközként használja az ifjú leányt. Úgy tűnik, csak Ariel és régi barátai, Sebastian és Ficánka mentheti meg az elkóborolt porontyot. Vagy ehhez talán még ők sem elegek?

Ne maradj le A kis hableány 2. – A tenger visszavár című rajzfilmről július 27-én, pénteken 20:00-kor, vagy nézd meg az ismétlést július 28-án, szombaton 12:05-kor a Disney Csatorna műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.