2023.február.08. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világháló legviccesebb videóival indította az évet a Comedy Central

3 perc olvasás

lattad.jpgVálogatott felvételekkel érkezik a humorcsatornára a Láttad már? Legszebb öröm a káröröm, a balul elsült home videók pedig reneszánszukat élik. Ezt a nemes hagyományt ünnepli a Comedy Central új, saját gyártású produkciója.

 

Valtner Miklós stand-upos, a Magyarország, szereplek! tehetségkutató műsor felfedezettjének vezényletével szórakozhatunk az internet minden szegletéből összegyűjtött legviccesebb jeleneteken. Az angolszász Most Ridiculous című sorozat hazai verziója, a heti rendszerességgel jelentkező Láttad már? január 3-án este debütált a humorcsatornán.

 

Önjelölt extrém sportolók, látványos bakival megkoronázott családi események, sztárok helyett mémmé váló fiatalok, és vérbeli Darwin-díj-jelöltek a világ minden tájáról – mindannyian emlékszünk a kilencvenes évek bakivideó-őrületére. Ma sincs jobb móka, mint a másik kárán szórakozni, a digitális forradalom korában a kínos pillanatok terjedésének pedig semmi sem szabhat gátat.

 

A magyar fiatalokból álló népszerű csapat, a SzkiTon vine videóit követően a Comedy Central a videómegosztó oldalak legjavát hozza el a tévénézőknek: a Láttad már? nyolc epizódból álló első évadjában a humorcsatorna szókimondó felfedezettje, Valtner Miklós (Mályki) profi kommentárjai koronázzák meg a magukért beszélő felvételeket.

 

A tematikus epizódok kiemelten tisztelegnek a különböző kategóriában felejthetetlent alkotó bukástörténetek előtt. Többek között fejet hajthatunk a tizenöt percnyi hírnevet sportmutatvánnyal elérni kívánkozók előtt: a konditerem és berendezéseik használati utasítására fittyet hányó, a struccokkal és egyéb nagyvadakkal bátran szembeszálló, vagy a vízisportokat újragondoló hősök előtt, de megtudhatjuk, mi is az a felcsúti gátúszás, valamint tanácsokat kaphatunk arra, hogyan vehetjük le a mosásra szánt függönyt íjásztudásunk bevetésével.

 

Nem hagyhatjuk ki a csalódott videósztárok sorából az örök igent kimondókat. A naiv főszereplőket, akik még nem tudják, hogy hiába tervezgették évekig életük legnagyobb eseményét, és hiába passzol a szalvéta árnyalata a koszorúslányok cipőjéhez, valami úgyis közbejön… Csúnya balesettel végződő lánykérések, kútba esett szertartások, pezsgősdugó és fejre szorult szemetes által szabotált lánybúcsúk, a romantikus lovasfotózás megvadult négylábúi, és a mindig elvesző gyűrű, aminek megtalálásához egész Középfölde kevés lenne…

 

Láttad már? – új részek minden szerdán a Comedy Centralon.

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.