2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ajándék csengettyűdal Árpa Attilától a T-Pont MOM Plázában lévő üzletében

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56367"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/prepaid.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="70" /></a></span>Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá.

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá.

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. December 9-én a budapesti MOM bevásárlóközpontban lévő T-Pontban mindehhez Árpa Attila, színész nyújt segítséget.

Árpa Attila ezúttal egy Samsung Galaxy táblagéppel felfegyverkezve várja majd azokat, akiknek a karácsony előtti forgatagban a T-Pontban lesz dolga. A producerként és rendezőként is sikeres színész, ezúttal közös online játékra invitálja a sorban állókat, illetve bemutatja a Telekom ünnepi csengőhang applikációját, amellyel akár vele együtt komponálhat bárki karácsonyi dalt. Az így születő szerzeményeket el lehet küldeni emailben, meg lehet osztani a közösségi portálokon, de MP3 formátumban le is lehet tölteni. A játékra vállalkozó ügyfeleknek a sztárvendég búcsúzóul autogramot és csengettyű alakú mézeskalácsot ad ajándékba.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ilyen akciót. A december 5-től december 23-ig tartó eseménysorozat alatt 4 budapesti és 18 vidéki T-Pontban várják a sztárok az üzletbe látogatókat  A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert a vállalat továbbra is szeretné növelni elégedett ügyfeleinek számát, valamint az üzletek részéről örömmel látták, hogy egy ilyen apró figyelmesség is milyen sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.