2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Aktuális PokerStars körkép

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/42527"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_23.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span> <p>A legfrissebb hírekből megtudhatjuk, hogyan nyerhetünk beülőt, ki nyerte az EPT Tallinn főnyereményét, és ki vitte el a tavalyi PoY díjat.</p><p>

  images 23.thumbnail

A legfrissebb hírekből megtudhatjuk, hogyan nyerhetünk beülőt, ki nyerte az EPT Tallinn főnyereményét, és ki vitte el a tavalyi PoY díjat.

  images 23.thumbnail

A legfrissebb hírekből megtudhatjuk, hogyan nyerhetünk beülőt, ki nyerte az EPT Tallinn főnyereményét, és ki vitte el a tavalyi PoY díjat.

A World Championship of Online Poker a legnagyobb online póker versenysorozat, amelyen minden játékosnak kötelező a részvétel. A PokerStars most segít, hogy játékosai minél kevesebb pénzből tudjanak bekapcsolódni a küzdelembe. Vasárnaptól kerül megrendezésre a WCOOP Extreme Satellite versenysorozat, melynek keretein belül félmillió dollár értékben ajánlanak fel beülőket a WCOOP versenyeire. Az augusztus 21-től 29-ig futó sorozatban a PokerStars játékosai minden nap három versenyen vehetnek részt, magyar idő szerint 20:00, 23:00 és 02:00 órai kezdettel.

A versenyekre akár 5,5 dollárért is be lehet ülni, amely a legtöbb játékos számára lehetőséget ad a megmérettetésre. A WCOOP szeptember 5-én veszi kezdetét három tornával melyek összesített nyereményalapja 5,5 millió dollár lesz, ami csak egy része a sorozat alatt garantált több mint 50 millió dolláros nyereményalapnak. (www.pokerstars.hu/wcoop/extreme-satellites)

Az EPT Tallinn 400.000 eurós főnyereményét a norvég születésű Kevin "KevBoyStar" Stani nyerte meg, miután diadalmaskodott a 4.250 eurós főesemény 420 résztvevője felett. A pókertornán, amely a legnagyobb Észtország történetében, több mint negyven ország játékosai vettek részt, a teljes nyereményalapot 1.596.000 euró értékűre hizlalva. A PokerStars Pro csapat tagja Luca Pagano rekordot döntött, miután megszerezte tizenötödik fizetős EPT helyét (végül a 26. helyen esett ki, amivel 8000 eurót nyert), csapattársa Arnaud Mattern pedig kis híján az EPT első kétszeres bajnokává vált. Sajnálatos módon Mattern a harmadik helyen kiesett, és a 160.000 eurós nyereményével próbálta feledtetni a kudarcát. Az EPT hetedik évadjának következő állomására augusztus 28. és szeptember 2. között kerül sor a portugáliai Vilamourában. (http://www.pokerstars.hu/ept/)

És most egy kicsit az idei EPT díjakról. Mindenki szereti a díjátadókat, főleg a díjazottak, ezért a PokerStars a héten bejelentette mely kategóriákban kerülnek majd átadásra díjak az EPT hetedik évadja során.

Tavaly a pókerrajongók, a résztvevő, és a „kívülálló" játékosok egyként figyelték a toplistákat, melyek idén új formában átrendezett szerkezettel fognak egy kis extra izgalmat okozni mindenki számára. Ugyanis mostantól a megszerzett pontok már az adott verseny játékosszámától is függnek (ami értelemszerű, hiszen 350 játékos közül elsőnek lenni nagyobb „munka" mint egy 180 fős mezőny élén végezni).

Ezen felül idén egy új kategória is bemutatkozik, a Heads Up Player of the Year (az Év párbajhőse) így immáron nyolc számban osztanak ki díjakat. Ezek a következők: Player of the Year in Mixed Games, Omaha and Heads-up, Best Achievement of the Year, Qualifier and Country of the Year, és természetesen a legismertebb, a Player of the Year. A Player's Choice award-ra idén is az EPT-n részt vevő játékosok szavazhatják be a szerintük legjobbnak vélt játékosokat (a győztesek az EPT nyolcadik évadjának nyitóversenyére kapnak beülőt).

A tavalyi PoY (Player of the Year) címet az orosz Max Lykov vihette haza, aki (a többi nyertessel egyetemben) Monte Carloban vehette át a díjat, mely után egy fergeteges bulira is sok került. A díjakkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogassa meg a www.europeanpokertour.com/awards weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.