Ha ki szeretne tűnni a tömegből, bővítené közösségi hálózatát, elérne másokat és elérhetővé kíván válni, jó kezdet az Alcatel POP4! Ez a tökéletes okostelefon megosztáshoz, alkotáshoz és a POPsztárhoz méltó népszerűséghez!

 

Ha ki szeretne tűnni a tömegből, bővítené közösségi hálózatát, elérne másokat és elérhetővé kíván válni, jó kezdet az Alcatel POP4! Ez a tökéletes okostelefon megosztáshoz, alkotáshoz és a POPsztárhoz méltó népszerűséghez!

 

Az Alcatel az idei Mobile World Congress-en mutatta be POP4 sorozatának okostelefonjait. Az ízléses készülékek a kézműves design és a teljesítmény jegyében születtek. Az Alcatel csapatát a magyar származású, világhírű énekes, Gene Simmons mondása ihlette: „Sose becsüld alá a népszerűség erejét a popkultúrában".

Ez a szállóige a közösségi oldalak korában, a POP sorozat megalkotásakor relevánsabb, mint valaha. Ne habozzon tehát, fogadja örökbe az ikonikus POP4-es sorozat egy tagját, hogy POPsztárhoz méltó népszerűségéhez minden eszköze meglegyen!

 

A POP4 kiemelkedik társai közül stílusos designjával, lekerekített formájával, karcsú testével és teljesen laminált fekete kristály kijelzővel.

 

A POP4 és POP4+ készülékek hátsó kamerája 8 megapixeles, mellyel garantáltak az éles és tiszta felvételek. Az 5 megapixeles, széles látószögű és vakuval felszerelt elülső kamera tökéletes választás a jó minőségű csoportszelfihez. Csodálatos fotókat és videókat készíthetsz, melyeket azonnal meg is oszthatsz az összes barátoddal.

A POP4S ennél is többet kínál! A 13 megapixeles hátsó és az 5 megapixeles elülső kamera ultragyors fókusszal rendelkezik, a nagy szenzorral tiszta, éles fotókat készíthetsz, a kéttónusú vaku segítségével pedig természetesebb, élettel teli éjjeli fotók és szelfik születhetnek.

 

A készülék a POP4 sorozat zászlóshajója. A POPsztárok népszerűségének titkát sokan szeretnék megismerni, de a POP4S ujjlenyomat felismerője gondoskodik a maximális biztonság megőrzéséről.

 

A JBL fejhallgató és a Hi-Fi hangzás a nagyszerű multimédiás élmény záloga, ráadásul mindez egyetlen érintéssel elérhető.

 

Végezetül néhány szó a nagy teljesítményű, erőteljes akkumulátorról: ez a biztosítéka annak, hogy a közösségi életben aktív POP4 tulajdonosok egész éjjel gond nélkül bulizhatnak. A gyorstöltés funkcióval az akkumulátor akár 50%-osra is feltölthető 30 perc alatt.

 

A POP4, POP4+ és POP4S készülékek júniusban kerülnek a piacra. A POP4 és a POP4+ metálezüst és kék-szürke változatban, a POP4S metálarany és sötétszürke változatban lesz elérhető.

 

http://www.alcatelonetouch.com

http://www.gsmarena.com/alcatel_pop_4-7935.php

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük