2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Amerikai ingatlanmágnással és kínai luxustermék-gyártóval kell megküzdenie a magyar banki szoftverfejlesztőnek Monte-Carlóban

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80581"><img class="image image-preview" src="/files/images/drvinnai_small.jpg" border="0" width="200" height="267" /></a></span>Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója képviseli Magyarországot az EY Az év üzletembere nemzetközi döntőjén egy hét múlva, Monte-Carlóban. A világ egyik legrangosabb vállalkozói versenyén több mint ötven ország hatvan vállalkozója vesz részt. A magyar győztesnek többek között egy amerikai ingatlanmágnással és Kína egyik legnagyobb luxustermék-gyártójával kell versenyeznie a világdíjért.</p>  <p><strong>

Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója képviseli Magyarországot az EY Az év üzletembere nemzetközi döntőjén egy hét múlva, Monte-Carlóban. A világ egyik legrangosabb vállalkozói versenyén több mint ötven ország hatvan vállalkozója vesz részt. A magyar győztesnek többek között egy amerikai ingatlanmágnással és Kína egyik legnagyobb luxustermék-gyártójával kell versenyeznie a világdíjért.

 

Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója képviseli Magyarországot az EY Az év üzletembere nemzetközi döntőjén egy hét múlva, Monte-Carlóban. A világ egyik legrangosabb vállalkozói versenyén több mint ötven ország hatvan vállalkozója vesz részt. A magyar győztesnek többek között egy amerikai ingatlanmágnással és Kína egyik legnagyobb luxustermék-gyártójával kell versenyeznie a világdíjért.

 

„Egy valódi vállalkozói sikertörténettel indul Vinnai Balázs az EY Az év üzletembere díj nemzetközi döntőjén. A magyar megmérettetésen már diadalmaskodó üzletember nemcsak hatékonyan építette fel és működtetette vállalkozását, de a világsiker érdekében eredményesen integrálta cégét egy globális vállalatba. Fontosnak tartjuk az ilyen sikerek elismerését, hiszen példát mutathatnak a magyar nemzetgazdaság számára kulcsfontosságú vállalkozói szektornak" – mondta Havas István, az EY vezérigazgatója.

Az év üzletembere díj nemzetközi döntőjét, a World Entrepreneur Of The Year gálát 2014. június 7-én rendezik meg Monte Carlóban. A díjátadón több mint ötven ország hatvan képviselője vesz részt, Magyarország képviseletében Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója. A jelöltek saját hazájukban már elnyerték az EY Az év üzletembere díjat és a jogot arra, hogy részt vegyenek a monte-carlói megmérettetésen.

"Hogy miért én leszek az év üzletembere a globális versenyben? 2013 őszén választottak meg az EY Az év üzletemberévé, a bankolás forradalmasítására felesküdött IND Group alapítójaként, cégvezetőjeként. Az indulástól eltelt több mint másfél évtized során Európa és a Közel-Kelet meghatározó innovátoraivá váltunk, közel 10 millió ember számára tesszük élménnyé a bankolást. Idén februárban hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk: cégünkkel csatlakoztunk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szoftvervállalatához, a Misys-hez, így dimenziót váltunk és a korábbihoz képest még dinamikusabb tempóban bővítjük innovációs és fejlesztői kapacitásunkat, juttatjuk el megoldásainak a világ minden országába. Éppen ezért nagy várakozásokkal és büszkeséggel készülök a monte-carlói eseményre, hiszen egy olyan történettel érkezem, amely ugyan magyar gyökerű, és a mai napig budapesti döntési központtal működik, de mára elértük, hogy 7 milliárd ember életére lehet pozitív hatással" – mondta Dr. Vinnai Balázs, a Misys Digital Channels üzletágának vezetője.

A nemzetközi díjat a hazai gyakorlathoz hasonlóan minden évben egy választott nemzetközi független bírálóbizottság ítéli oda. A testület tagjai korábbi nyertesei az EY Az év üzletembere nemzetközi elismerésnek, vagy az egyes nemzeti független bírálóbizottságaiból kerülnek ki. A döntést írásos pályázati anyagok elbírálása, illetve helyszíni interjúk alapján hozzák meg.

A nemzetközi elismerést tavaly az Egyesült Államokat képviselő, török származású Hamdi Ulukaya, a Chobani joghurtgyártó alapítója kapta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.