2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Amikor a technológia életstílus

5 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/42237"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_72.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="88" /></a></span>A Lenovo rendhagyó körülmények között, igazán szórakoztató módon mutatta be az érkező IdeaPad terméksorozat legújabb modelljeit. A masinák közt találunk nagyon divatos külsővel, de bikaerős belsővel rendelkező modelleket is, melyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. <p align="center">

image4 72.thumbnailA Lenovo rendhagyó körülmények között, igazán szórakoztató módon mutatta be az érkező IdeaPad terméksorozat legújabb modelljeit. A masinák közt találunk nagyon divatos külsővel, de bikaerős belsővel rendelkező modelleket is, melyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

image4 72.thumbnailA Lenovo rendhagyó körülmények között, igazán szórakoztató módon mutatta be az érkező IdeaPad terméksorozat legújabb modelljeit. A masinák közt találunk nagyon divatos külsővel, de bikaerős belsővel rendelkező modelleket is, melyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

A Hajógyári-szigeten, a Sziget Fesztivál 0. napján mutatta be a Lenovo hazai képviselete otthoni felhasználásra szánt IdeaPad noteszgépeinek legújabb tagjait. Ahogy mindenkinek más jut eszébe akkor, ha a ?szórakozás" szót említjük, úgy a számítógépek felhasználásában is különbözőek vagyunk. Van, aki meg van őrülve a giga-processzorokkal működő erőgépekért. Van, aki HD minőségben, Dolby Surround hangzással szereti élvezni a mozifilmeket. Van, akinek az elegáns vagy éppen a különlegesen dizájnolt külső igenis számít. A Lenovo új gépei most épp erre jelentenek megoldást.

A megbízhatóságáról és technikai paramétereiről híres gyártó korábban elsősorban üzleti felhasználásra tervezte gépeit. A most bemutatott masinákkal a szórakoztató belsőt és a dizájnolt külsőt helyezik előtérbe, egy teljesen új célcsoport felé nyitva. Az IdeaPad-ek bemutatott G, S, U, V, Y és Z modelljei közt találunk olyat, ami egyetlen gombnyomással változik maximális teljesítményen élvezhető szórakoztató centerré, kipróbálhatjuk a beépített arcfelismerő funkciót, vagy az igen hasznos multitouch touchpad-et. A beépített okos-funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a szórakozást, az állandó kapcsolatot és az egyszerű kikapcsolódást. Stílusos külső megjelenésükkel saját egyéniségünket fejezhetjük ki. Választhatjuk az elegáns, valódi bőrborítást, a divatszínekben pompázó, vagy a hozzánk leginkább illő motívumokkal díszített külsőt.

Fiatal trendi arcok, a megnyugtató minőséget és megbízhatóságot keresők, a technológiai újításokat kedvelők mind megtalálhatják az igényeiknek leginkább megfelelő formációt:

image2 163.thumbnail
  • Kedvencünk, a bemutatott Y560 egy hordozható házimozi rendszer. A multimédiás gép filmrajongóknak és játékosoknak érkezik, és egyetlen gombnyomással varázsolható élmény-centerré: térhatású hangzása és a videózáshoz és játékokhoz igazodó képernyő optimalizáló funkciója egyedülálló. 
image3 107.thumbnail
  • Egy másik, a divatos külsőre nagy hangsúlyt fektető szórakoztató gép a Z560-as egy alumínium házba foglalt, elegáns és divatos szórakoztató központ. Jelenleg fekete színben elérhető, de hamarosan érkezik pink és almazöld változata is.
image4 72.thumbnail
  • Ultra hordozható, netezésre termett, rendkívül divatos külsővel felruházott netbook sorozat az S10-3s azok számára ellenállhatatlan, akik szeretnek bárhol bármikor előrukkolni netképességükkel és azt, ha mindezt a legújabb trendeknek megfelelően tehetik. A 6 cellás akkumulátorok fél napos teljes mobilitást biztosítanak. A QuickStart opció pedig néhány másodperc alatt üzemkész állapotot biztosít a netezésre vagy képnézegetésre.
image5 42.thumbnail
  • Ha egyszerre szeretnénk könyvolvasót és netbookot, és mindezt költséghatékonyan, akkor itt az előző sorozat tablet változata, az S10-3t, ami elforgatható és visszahajtható érintőképernyővel rendelkezik.. A dizájn és megjelenés egyedi stílust kölcsönös felhasználójának. Netezésre és mobilitásra termett.
image6 39.thumbnail
  • Általános célú otthoni felhasználására a G560-as noteszgépeket tervezték. A különleges, szálcsiszolt kivitel a sorozatnak elegáns külsőt kölcsönöz. Ezek a minőségi, egyszerűen használható alapmodellek akár már 120 ezer forintos ártól elérhetőek, de sokféle extrával kiegészítve, egészen felturbózott változatokban is kaphatók.
image7 18.thumbnail
  • Egy igen elegáns üzleti megoldást is bemutatott a Lenovo a kisvállalkozások számára fejlesztett V-sorozat elemében. Az IdeaPad V360 szálcsiszolt alumínium teste Windows 7 Pro, valamint a OneKey® Recovery mentő- és helyreállító rendszer a biztonságot támogatja. A gépre a gyártó 3 év garanciát vállal!
image8 22.thumbnail
  • U, mint ultravékony és ultrakönnyű. A hosszú üzemidővel rendelkező U165 notebook AMD platformmal érkezik és teljes értékű billentyűzettel rendelkezik. Azok számára jelent praktikus megoldást, akik a netbooknál ?nagyobb" gépet szeretnének, és a funkcioonalitást tartják szem előtt. A sorozat elemei közt találunk egy igen változatos külsővel rendelkező modellt, az U350-et, amely kapható tűzpiros, pezsgőszínű, hüllőhatású vagy rendkívül elegáns bőr borítású változatban is, mely felhasználóját is ?rétegmodellé" varázsolja. Sőt, a sorozat U550-es modellje már olyan technikai paraméterekkel  – átkapcsolható grafikával, 15"-os képernyővel, DVD íróval és erős processzorral ? is rendelkezik, ami nagyobb teljesítményéneek köszönhetően játék- vagy üzleti gépnek is tökéletes.

Legyünk akár nők vagy férfiak, üzleti vagy otthoni felhasználók, divat vagy számítógép guruk, kicsik vagy nagyok, otthonülők vagy rohangálók, vörösek, szőkék vagy barnák, a bemutatott Idea márkájú termékek közt szinte biztosan találunk az igényeinknek és az ízlésünknek megfelelő, hozzánk illő masinát.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.