2009. április 27-én a budapesti Czakó Sportpályán  az Arany Ászok Fociklub képviselői és a neves labdarúgó, Dárdai Pál  jelenlétében adták át a századik amatőr focicsapat-támogatói felszerelést a szerencsés együttesnek, a Budapesti Micro Clubnak (BMC).

 

2009. április 27-én a budapesti Czakó Sportpályán  az Arany Ászok Fociklub képviselői és a neves labdarúgó, Dárdai Pál  jelenlétében adták át a századik amatőr focicsapat-támogatói felszerelést a szerencsés együttesnek, a Budapesti Micro Clubnak (BMC).

A Dréher Sörgyárak szponzorálja az Arany Ászok Fociklubot, amely  a magyar amatőr labdarúgás támogatójaként közel ezer amatőr csapatnak biztosít játékfelszerelést.  A támogató program fővédnöke Dárdai Pál, a magyar válogatott 57-szeres tagja, a Hertha BSC népszerű középpályása. 

Az Arany Ászok Fociklub  magát a magyar amatőr labdarúgás elkötelezett támogatójaként fogalmazza meg. Támogatja a csapatok tevékenységét, közvetve pedig ennek a kedvelt sportnak közösségformáló, közösségi szellemet erősítő szerepét, különös tekintettel az egyre nehezedő gazdasági körülményekre.

Az Arany Ászok Fociklub támogatása szponzorációs csomagokban ölt testet, mezekben, nadrágokban, sportszárakban és labdákban.

A programmal 12 megyében és Budapesten találkozhatnak a sportolók:  a Budapest 1-4., valamint a megyei 1-3. osztályú hivatalos amatőrbajnokságokon, ill.  Budapesten a Tanuló utcai bajnokságon szereplő felnőtt csapatok jutnak szponzorációs csomagokhoz.  A támogatásért cserébe,  3 éves szerződés keretében, a focicsapatok reklámfelületet biztosítanak az Arany Ászok részére.

Ezen a napon tehát Dárdai Pál fővédnök jelenlétében a századik focicsapatnak adták át ezeket a szponzorációs csomagokat,  így a tavaszi fordulóban már a Budapesti Micro Club (BMC) is új felszerelésben játszhat.

Kerekes Péter,  a Dreher Sörgyárak Zrt marketing igazgatója elmondta, az amatőr labdarúgó csapatokkal hosszú távú együttműködésre törekednek, s ezt a támogatást szeretnék folyamatosan fenntartani.  

A vállalat vezetése meg van győződve róla, hogy egy helyi amatőr mérkőzés a település lakossága számára meghatározó jelentőségű,  erősíti az összetartozást,  a csapatszellemet, ráadásul nagyszerű szabadidős program!

A településen a hétvégi meccsen a pálya szélén együtt buzdítja kedvenceit idős és fiatal, s nem számít ki milyen foglalkozást, hivatást űz.  Egy a fontos: győzzön a közkedvelt csapat!  Egy meccs, amely már hetekkel korábban izgalommal tölti el a szomszédokat, családtagokat, ismerősöket, páratlan és őszinte összekovácsoló erő.

Támogatásukkal ezt a társadalmi összefogást kívánják erősíteni, s így hozzájárulni azokhoz a felejthetetlen élményekhez, amelyekre szükségünk van.  

Az igazgató különös örömét fejezte ki, hogy Dárdai Pál, a magyar válogatott és a Hertha BSC népszerű középpályása fővédnökként csatlakozott a programukhoz.

Dárdai Pál  nyilatkozatában maga is kiemelte, szívesen csatlakozott a programhoz, mert az Arany Ászok Fociklub támogatási programja hosszú távon jelenthet felemelkedést az amatőr labdarúgó sport számára.

Az ismert kifejezést idézte, amatőr sport nélkül nincs élsport.

Régen az apák szívesen íratták be focizni a gyereket,  könnyű volt így az utánpótlás nevelés. Akkor azonban, ha eltűnik a bázis és kevesebben fociznak, kevesebb tehetség is kerül fel a profi élvonalba.  A neves sportember kifejezte meggyőződését;  ha látják az emberek, hogy a játékosok élvezik a játékot, akkor szívesebben mennek ki a helyi meccsekre, és szélesedik a helyi szurkolóbázis, ami a játékosoknak plusz motivációt ad. Megtapasztalják, hogy érdemes szeretni ez az egyedülálló sportot.

Az Arany Ászok Fociklub révén új és egyedülálló lehetőséget jelent az amatőr sport nagymértékű támogatása.

Az amatőr fociban tevékenykedő fiúk nagyon keményen dolgoznak, de önerőből nem képesek előteremteni a játékhoz szükséges feltételeket, ezért igazán megérdemlik a törődést, azt az örömet, melyet egy új mez felhúzása jelent.  

Beer György a Budapesti Micro Club (BMC) képviseletében nagy örömmel fogadta a támogatást, ezáltal azt a figyelmet is, melyet az Arany Ászok Fociklub programmal az amatőr csapatok is megkaphatnak.  A csapatnál a pályán kitartásban, szorgalomban nem ismernek kompromisszumot. Szeretik a focit,  a játék valóságos szenvedélyük, minden egyes mérkőzés igazi élménynek számít a csapatnak és lelkes, odaadó szurkolóiknak egyaránt.

A szerződés ünnepélyes aláírása után elhangzott;  az Arany Ászok Fociklub folytatja egyedülálló programját, amelynek segítségével több ezer amatőr sportoló érezheti a teljesítményének kijáró méltó elismerést.

A szponzorációra a program honlapján, http://www.aranyaszok.hu/

vagy e-mailben  a fociklub@aranyaszok.hu levelezési címen,

valamint a  06-20 937 – 80 -08-es  telefonszámon lehet jelentkezni.  

Hogyan vélekednek a támogatást elnyert csapatok?

Hosszúpályi:  "Nagyon örülünk a felajánlásnak, ez szinte hihetetlen, hogy mi ilyet kapunk."

Hernádvécse:  "Ilyen kis csapatnak, ez nagyon nagy dolog. Örömmel fogjuk viselni a mezt."

Lökösházi KSK:  „Nagy tisztelettel köszönjük a mezgarnitúrát és a hozzá adott egyéb szereléseket. Büszkén fogják viselni a fiúk és remélem sok győzelmet aratunk benne."

Isztimér: „Végre van egy szponzor, aki törődik velünk."

Harmat Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük