A reklámszakma legrangosabb elismerésével, Arany Penge díjjal jutalmazták a chocoMe kézzel készített, személyre szabott táblás csokoládék legújabb fejlesztését, a chocoMe üzenőszerkezetet, amely képes az érzelmeket csokoládéba önteni.

A reklámszakma legrangosabb elismerésével, Arany Penge díjjal jutalmazták a chocoMe kézzel készített, személyre szabott táblás csokoládék legújabb fejlesztését, a chocoMe üzenőszerkezetet, amely képes az érzelmeket csokoládéba önteni.
A "gépezet"A "gépezet"
Mészáros Gábor chocolatier és a Grey Group Budapest reklámügynökség ezúttal azt találták ki, hogy a csokoládé funkcionálhat üzenethordozóként is, hiszen a tetején elhelyezhető feltéteket (magvakat, fűszereket, liofilizált gyümölcsöket, stb.) szavakká, üzenetekké kódolhatjuk. Az édesség hagyományos funkciója" mellett ily módon még egy jelentéstartalommal bírhat: üzenhetünk is vele, ami párkapcsolatokat dobhat fel, édesanyákat örvendeztethet meg, valamint közösséget is építhet. Használatához nem kell mást tennünk, mint elindítani a chocoMe facebook oldalán (www.facebook.com/chocome.hu) a 'Secret Message' alkalmazást, és már indulhatnak is útjára a csokoládéba rejtett üzenetek. A gép a megadott szavakat, érzéseket csokoládéfajtákra és egyedi összetevőkre fordítja le. Mivel az egyes szavak más-más feltétet jelentenek, érdemes alaposan körülnézni és utána választani, hogy ne csak a jelentés, de az íz is magáért beszéljen. Miután összeállt a megfelelő üzenetet, az alkalmazáson keresztül az egyedi csokoládétábla ára is láthatóvá válik, a megrendelést pedig ezután a vállalkozás honlapján lehet véglegesíteni. Az ajándék kézhezvételét követően a címzett ugyanezen az alkalmazáson keresztül fejtheti meg a titkos üzenetet.

Az applikáció a digitális megoldások / egyéb digitális megoldások kategóriában nyerte el az Arany Pengét, ahol innovatív hirdetési megoldások nevezhetőek.

 

"A mai kommunikációs dömpingben és elsikkadó üzenethordozók világában igazi gyöngyszem a chocoMe üzenetküldő gépezete" – mondta el Turóczi Gábor, a chocoMe gasztro-szakmai együttműködő partnere, a Lucullus BT elnöke. "Nem gondoltam volna, hogy az eleve zseniális – nemrég innovációs elismerést is elnyerő – termék ismét ekkorát durran" – tette hozzá Turóczi Gábor.

chocoMe – a „személyre szabott csokoládé"

A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.

A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a teljes lehetséges variációk száma pedig eléri a 60 milliót (!).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük