2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Átadták a Magyar PR Szövetség Best Practice Díjait

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56546"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_343.jpeg" border="0" width="219" height="94" /></a></span>Idén is átadták a felelős vállalati magatartást elismerő CSR Best Practice 2010-es díjait, amelyen tisztán magyar tulajdonú cégként, csak a Coop-ot díjazták.</p> <p> 

Idén is átadták a felelős vállalati magatartást elismerő CSR Best Practice 2010-es díjait, amelyen tisztán magyar tulajdonú cégként, csak a Coop-ot díjazták.

 

Idén is átadták a felelős vállalati magatartást elismerő CSR Best Practice 2010-es díjait, amelyen tisztán magyar tulajdonú cégként, csak a Coop-ot díjazták.

 

Szeles Péter a díjátadó eseményen elmondta: a pályázó cégek színvonalas anyagokat küldtek be pályaműként. A Magyar Public Relations Szövetség elnöke kiemelte: a pályázó cégek közül hiányoztak a kis- és középvállalkozások, és a Co-op Hungary Zrt.-t kivéve minden díjazott multinacionális vállalat. Továbbá hozzátette, azzal, hogy magyar vállalkozás is fontosnak tartja a felelős vállalati magatartást, elindult valami.

A zsűri a Coop által 2010-ben ötödik alkalommal megrendezett és pályaműként beterjesztett Coop Rally rendezvénysorozatot díjazta. Az indoklásban az elnök hangsúlyozta: a Coop Rally célja és megvalósítása, a vállalatok, partnerek közötti kapcsolatrendszer kiépítésének és fenntartásának unikális, egyedülálló eszköze. A Coop Rally mintaértékű és követendő példa a beérkezett pályaművek közt.

Az üzletláncunk egyik meghatározó ismérve a magyar termékek iránti elkötelezettsége, amelyet jól bizonyít, hogy az elfogadott üzletpolitikánk alapján, boltjaink polcain több mint 80%-ban Magyarországon előállított termékekkel találkozhat a vásárló. Emellett a hazai termékek és termelés népszerűsítésére minden év szeptemberében megszervezzük a most már tradicionálisnak tekinthető Coop Rally-t – mondta el az eseményen Murányi László.

A Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója hozzátette: a Coop Rally évről évre fejlődött, az alapgondolat, hogy személyes kapcsolatokon keresztül hozzuk össze a partnereinket, egyre jobban kiteljesedett. A számok magukért beszélnek. Néhány év alatt elértük, hogy egy versenyen közel 100 cég vesz részt, amelyek a kiskereskedelmi piac 15 és az élelmiszeripar 20-25 százalékát fedik le, mintegy 1000 milliárd Ft árbevételt, 70 000 munkavállalót képviselve.

Mai nap folyamán tartottuk igazgatósági ülésünket, ahol a Coop Rally folytatásáról döntöttünk. Már biztos, hogy jövőre Nyugat-Magyarország kiemelkedő gyárait látogatjuk meg a verseny során – tette hozzá a vezérigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.