Magyarországon a közép-kelet-európai régió egyik elektronikai disztribútorának, az ABC Datának a kínálatában válik először elérhetővé a Pixelio márka innovatív 3D szkennere. A low-cost 3D nyomtatás elterjedését ígérő eszköz a várakozások szerint rendkívül gyorsan nagy népszerűségre fog szert tenni mind az üzleti, mind a magánfelhasználók körében.

Magyarországon a közép-kelet-európai régió egyik elektronikai disztribútorának, az ABC Datának a kínálatában válik először elérhetővé a Pixelio márka innovatív 3D szkennere. A low-cost 3D nyomtatás elterjedését ígérő eszköz a várakozások szerint rendkívül gyorsan nagy népszerűségre fog szert tenni mind az üzleti, mind a magánfelhasználók körében.

Az ABC Data és a Pixelio között történt megállapodás szerint mostantól a közép-kelet-európai régió nyolc piacán – így Magyarországon is – az ABC Data forgalmazza a Pixelio 3D szkennereit. Az okostelefonokat 3D szkennerré, vagy 360°-os videókamerává alakítani képes eszközt megalkotó lengyel cég, a Smart3D, az elmúlt évben hatalmas sikert aratott az egyik legnagyobb közösségfinanszírozási platformon. Az ABC Data amellett, hogy a  regionális megállapodásnak köszönhetően a viszonteladók széles csoportja számára elérhetővé teszi a technológiát, a partnereinek nyújtott edukációs tevékenységgel is támogatja az olcsó 3D nyomtatási technológia terjedését.

 

„A Pixelio szkennerek nagy érdeklődést fognak kiváltani egyszerű használhatóságuk és sokrétűségük miatt. Az eszköz fotósok, 3D nyomtató felhasználók, múzeumi dolgozók, régészek, mérnökök és grafikusok, bloggerek és e-kereskedelmi szakemberek számára is hasznos segítséget nyújthat" – mondta el Révész Dániel, az ABC Data termékkategória menedzsere. „Csak el kell helyeznünk a megfelelő szoftverrel ellátott okostelefont az eszköz karján és már be is szkennelhetjük  az érdekes tárgyakat" – teszi hozzá Révész.


Az ABC Data 180.000 terméket tartalmazó portfóliója – amelyen már ezelőtt is megtalálhatóak voltak 3D nyomtatók és kiegészítők – egy olyan új csúcsminőségű termékkel bővült, amely nem csak hatalmas szabadságot ad a 3D nyomtatásra szánt projektek létrehozásában, de alkalmas magas minőségű panoráma, timelapse, vagy 360° fényképek és videók készítésére is. Az eszköz augusztus közepétől érhető el a disztribútor kínálatában.

Az ABC Data Capital Group közép-kelet-európai régió egyik elektronikai disztribútora. Egyetlen cégként erős jelenlétet épített ki 10 közép-kelet-európai országban, melynek keretén belül közvetlenül működik Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Magyarországon és Törökországban. Több, mint 25 éves piaci tapasztalatával a cégcsoport létrehozta a piacon elérhető legátfogóbb portfóliót, mely több, mint 560 beszállító közel 180.000 termékét foglalja magában. Az ABC Data modern, a hagyományos üzleti kereteken túllépő és fejlett megrendelési és logisztikai megoldásokat alkalmazó forgalmazó.

Jelenleg a megrendelések több mint 90 százaléka az online InterLink rendszeren keresztül történik, amely saját fejlesztésű, és a piac által elismert internetes értékesítő és ügyfélkiszolgáló platform. A vállalat raktárjai lehetőséget adnak arra, hogy a cég az egész közép- és kelet-európai régióba 24 órán belül szállítson.

Az ABC Data Csoport piaci pozícióját számos díj és elismerés támasztja alá. Négyszer egymás után kapta meg a presztízs értékű, „Az Év Forgalmazója Közép-Kelet Európában" címet, melynek odaítéléséről a világ legnagyobb IT szakmabeli gyártói döntenek. Az ABC Data, mint első lengyel IT forgalmazó belépett a világ legnagyobb IT forgalmazóit tömörítő Global Technology Distribution Council szervezetbe.  Az ABC Data úgy folytatja tevékenységét, hogy működése során azonos mértékben veszi tekintetbe a fejlődés üzleti, társadalmi és ökológiai aspektusait, eredményességét pedig a hosszú távú, kiegyenlített, fenntartható fejlődésre alapozza. 2010. június 17-től az ABC Data céget jegyzi a Varsói Értékpapír Tőzsde.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük