2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AZ AZERBAJDZSÁNI KÖZTÁRSASÁG FÜGGETLENSÉGE VISSZAÁLLÍTÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA

2 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56561"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image5_106.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="78" /></a></span>A Magyar Posta filatéliai különlegességet bocsát ki az Azerbajdzsáni Köztársaság függetlensége visszaállításának 20. évfordulójára. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékív korlátozott példányszámban készült. A kiadvány egyedi tartóban lesz elérhető a filatéliai ritkaságok gyűjtői számára. </p> <p> 

A Magyar Posta filatéliai különlegességet bocsát ki az Azerbajdzsáni Köztársaság függetlensége visszaállításának 20. évfordulójára. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékív korlátozott példányszámban készült. A kiadvány egyedi tartóban lesz elérhető a filatéliai ritkaságok gyűjtői számára.

 

A Magyar Posta filatéliai különlegességet bocsát ki az Azerbajdzsáni Köztársaság függetlensége visszaállításának 20. évfordulójára. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékív korlátozott példányszámban készült. A kiadvány egyedi tartóban lesz elérhető a filatéliai ritkaságok gyűjtői számára.

 

Az emlékív perforált képén az Azerbajdzsáni Köztársaság címere és az évfordulóra utaló 20-as szám alkotta grafikai kompozíció, keretrajzán pedig az Azerbajdzsáni Köztársaság zászlaja valamit azeri szőnyegmotívum kombinációja látható. Az emlékív kizárólag – filacsíkban (hawid) elhelyezve – az emléklap részeként vásárolható meg. Az emléklap külső és belső oldalainak alnyomatát – az emlékíven is megtalálható – zászló és szőnyegmotívum díszíti. A címoldalon az Azerbajdzsáni Köztársaság címere és a 20-as szám kombinációja, valamint az „Az Azerbajdzsáni Köztársaság függetlensége visszaállításának 20. évfordulójára" felirat magyar és azeri nyelvű változata található. Az emléklap belső bal oldalán magyar és azeri nyelvű tájékoztatószöveg olvasható.

 

Az emlékív és a hozzá tartozó emléklap Baticz Barnabás tervei szerint az Állami Nyomdában, illetve a Con-X Nyomdában készült 2000 példányban. Az emlékíven belüli kép perforálási mérete: 31,5 x 40 mm, külső vágási mérete: 90 x 70 mm. Az emlékív levélpostai küldemények bérmentesítésére nem használható!

 

Megjelenési időpont: 2011. december 15. • Eladási ár: 1000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.