2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Ericsson és a Dell a HSPA segítségével biztosítja a következő generációs laptopok összeköttetését

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/11986"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ericsson.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="www.ericsson.hu" title="www.ericsson.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.ericsson.hu/">www.ericsson.hu</a> </strong></span></span>Az Ericsson és a Dell együttműködik annak érdekében, hogy a világutazók összeköttetésben maradhassanak következő generációs Dell laptopjuk segítségével, amely támogatja majd a gondtalan barangolást a háromsávos szélessávú HSPA-mobilhálózatokban. A Dell 2008 második negyedévétől kínál majd Ericsson szélessávú HSPA-mobilmodult tartalmazó termékeket.</p><p>

www.ericsson.huwww.ericsson.hu Az Ericsson és a Dell együttműködik annak érdekében, hogy a világutazók összeköttetésben maradhassanak következő generációs Dell laptopjuk segítségével, amely támogatja majd a gondtalan barangolást a háromsávos szélessávú HSPA-mobilhálózatokban. A Dell 2008 második negyedévétől kínál majd Ericsson szélessávú HSPA-mobilmodult tartalmazó termékeket.

www.ericsson.huwww.ericsson.hu Az Ericsson és a Dell együttműködik annak érdekében, hogy a világutazók összeköttetésben maradhassanak következő generációs Dell laptopjuk segítségével, amely támogatja majd a gondtalan barangolást a háromsávos szélessávú HSPA-mobilhálózatokban. A Dell 2008 második negyedévétől kínál majd Ericsson szélessávú HSPA-mobilmodult tartalmazó termékeket.

A HSPA a világ leginkább elterjedt szélessávú mobiltechnológiája: több mint egymilliárd előfizetőt kiszolgáló több mint 185 kereskedelmi üzembe helyezett hálózattal.

„Egyre több fogyasztó használ notebookot a nagykapacitású szolgáltatások elérésére, amelyeket eddig általában csak vezetékes vagy WiFi-összeköttetésen keresztül élvezhettek" – nyilatkozta Mats Norin, az Ericsson szélessávú mobilmodulokkal foglalkozó részlegének alelnöke. „Izgalommal tölt el bennünket, hogy a Dell-lel együttműködve megadhatjuk a fogyasztóknak és az üzleti felhasználóknak azt a szabadságot és rugalmasságot, hogy útközben elérhetik az internetet, olyan módon, ahogyan szeretnék, bárhol is tartózkodjanak éppen.

„A Dell modellje egyedülállóan alkalmas arra, hogy az ügyfelek kezébe adja a technológiát és a vezeték nélküli szolgáltatást. Az Ericssonnal folytatott együttműködés eredményeképpen a laptopjainkba épített HSPA-technológia biztosítja, hogy a felhasználók bármikor és bárhol elérjék a számukra kritikus jelentőségű információt, azzal a sebességgel és gazdag tartalommal, amelyet mindannyian elvárunk" – jelentette ki John Thode, a Dell Consumer Group kis készülékekkel foglalkozó részlegének alelnöke.

Az Ericsson szélessávú mobilmoduljai a szélessávú hozzáférés egyszerű és gazdaságos megoldását jelentik a végfelhasználó számára útközben. A notebookkal zökkenőmentesen integrált és azzal való együttműködésre optimalizált, beépített szélessávú mobilmodul kiváló letöltési és feltöltési teljesítményt nyújt, és kevesebb energiát fogyaszt az akkumulátorról. A modul GPS-vevővel is rendelkezik, amely helymeghatározási alkalmazásokkal használható. Az Ericsson belső HSPA-csipkészlet technológiáját, valamint a vállalat által biztosított nagyságrendi megtakarításokat és régóta fennálló hálózatüzemeltetői kapcsolatait felhasználva az Ericsson rendkívül versenyképes szélessávú mobilmodul-megoldást nyújt, amely továbbra is a mobil szélessáv tömegpiacának hajtóereje marad.

A piaci előrejelzések szerint 2011-ben évente körülbelül 200 millió notebook talál majd gazdára, az Ericsson várakozásai szerint pedig e notebookok 50 százaléka rendelkezik majd beépített szélessávú HSPA-mobilmodullal. A felhasználók előtt egyre inkább nyitva áll majd a lehetőség, hogy magukkal vigyék szélessávú összeköttetésüket, a teljes szolgáltatásos szélessáv elgondolásának megfelelően, mely szerint bármikor és bárhol lehetséges a hozzáférés a képernyőről vagy tetszés szerinti eszközről.

www.ericsson.com/solutions/mobile_broadband_modules/press.shtml

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.