2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Év abroncsa

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97712"><img class="image image-preview" src="/files/images/spanyolFuel.preview.jpg" border="0" width="483" height="640" /></a></span>Az év abroncsa lett Spanyolországban a Goodyear FUELMAX tehergépkocsi-abroncs. A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin zsűrije a Goodyear FUELMAX abroncsát választotta az év tehergépkocsi-abroncsának Spanyolországban <p> 

Az év abroncsa lett Spanyolországban a Goodyear FUELMAX tehergépkocsi-abroncs. A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin zsűrije a Goodyear FUELMAX abroncsát választotta az év tehergépkocsi-abroncsának Spanyolországban

 

Az év abroncsa lett Spanyolországban a Goodyear FUELMAX tehergépkocsi-abroncs. A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin zsűrije a Goodyear FUELMAX abroncsát választotta az év tehergépkocsi-abroncsának Spanyolországban

 

A spanyol Neumáticos y Mecánica Rápida magazin által 16. alkalommal megrendezett „Év abroncsa" díjátadón a Goodyear FUELMAX termékcsaládját szavazták meg nemrég haszongépjármű kategóriában az év gumiabroncsának.  A díjjal elismerik a Goodyear eddigi leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsának fejlesztésére fordított munkát, amelynek köszönhetően a szállítmányozási vállalatok növelhetik flottáik üzemanyag-hatékonyságát.

 

A Goodyear FUELMAX termékcsaládja üzemanyag-megtakarítási képessége és a CO2-kibocsátás csökkentése révén végezhetett a tehergépkocsi kategória első helyén.  Tekintettel arra, hogy milyen jelentős szerepet játszanak az üzemanyag-költségek egy gépjárműflotta életében, a FUELMAX termékvonal azért is részesült elismerésben, mert 100 km-enként 1,6 liter üzemanyagot lehet vele megtakarítani , ami a flották gazdaságosságát és fenntarthatóságát növeli.

 

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Neumáticos y Mecánica Rápida magazin a Goodyear FUELMAX termékcsaládnak ítélte az „Év abroncsa" díjat.  A FUELMAX átfogó termékkínálatunk leginkább üzemanyag-hatékony tehergépkocsi-abroncsait vonultatja fel. Ezek a tehergépkocsi-abroncsok többek között a Goodyear magas szintű innovációja révén tudják ezt a kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosítani. Ez a díj ismét rávilágít az olyan innovatív technológiák, szolgáltatások és megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünkre, amelynek köszönhetően mind a közúti szállítmányozás környezeti hatásai, mind az üzemeltetési költségek csökkenthetők"- mondta Michel Rzonzef, a Goodyear EMEA haszongépjármű üzletágért felelős alelnöke.

 

A Goodyear üzemanyag-hatékony FUELMAX termékcsaládja a kormányzott tengelyekre szerelhető FUELMAX S abroncsot, a hajtott tengelyekre szerelhető FUELMAX D abroncsot és a FUELMAX T pótkocsiabroncsot foglalja magába. Az egyik legfontosabb előnyük az alacsony gördülési ellenállás, amelyet nem egyéb kulcsfontosságú teljesítménymutatók (pl. futásteljesítmény, nedves fékhatás) rovására érnek el. A hajtott tengelyekre készült FUELMAX D gumiabroncsok eleget tesznek a téli abroncsokra vonatkozó M+S és a „3 hegycsúcs+hópihe" szimbólum követelményeinek, ezzel pedig az Európában a téli tehergépkocsi-abroncsokra vonatkozó jogszabályi követelményeknek.

 

A Neumáticos y Mecánica Rápida magazin „Év abroncsa" díjkiosztója az iparág egyik legtekintélyesebb évente megrendezett eseménye. A nemrég forgalomba hozott gumiabroncsok közül a szervizek, forgalmazók, olvasók és a szaksajtó mind szavazhatnak a szerintük legkiemelkedőbbekre.

 

www.goodyear.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.