2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az MSI elsőként szállítja netbookját Novell SUSE Moblinnal

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/35892"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/msi_U135_netbook.thumbnail.jpg" border="0" alt="MSI U135 netbook" title="MSI U135 netbook" width="100" height="79" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>MSI U135 netbook</strong></span></span>A kisméretű, könnyű netbookok iránti növekvő kereslet kielégítését célozza  az MSI és a Novell közös bejelentése: a SUSE Moblin rendszerrel előtelepített MSI U135 netbookok bemutatása. </p><p> 

 

msi u135 netbookMSI U135 netbookA kisméretű, könnyű netbookok iránti növekvő kereslet kielégítését célozza  az MSI és a Novell közös bejelentése: a SUSE Moblin rendszerrel előtelepített MSI U135 netbookok bemutatása.

 

 

msi u135 netbookMSI U135 netbookA kisméretű, könnyű netbookok iránti növekvő kereslet kielégítését célozza  az MSI és a Novell közös bejelentése: a SUSE Moblin rendszerrel előtelepített MSI U135 netbookok bemutatása.

 

A Moblin nemrégiben kiadott 2.1 verziója után újabb mérföldkő, hogy az egyik vezető OEM hardvergyártó, az MSI, egy teljes mértékben támogatott, Intel Atom processzorra épülő Moblin-alapú netbookot kínál a vásárlóknak. Az egyéni felhasználók és vállalatok igényeihez is igazított MSI netbookok beépített e-mail, multimédia és böngésző funkciói gazdag internet- és médiahasználati élményt nyújtanak. A nyílt forráskód közösség legújabb fejlesztéseire építve a Novell és az Intel által támogatott MSI U135 netbook hosszú akkumulátoros üzemideje és alacsony energiafelhasználása közel egész napos működést biztosít a felhasználóknak.

„A mai felhasználók olyan eszközöket keresnek, amelyek elegendő mozgásteret és rugalmasságot biztosítanak számukra" – mondta Sam Chern, az MSI globális marketingért felelős igazgatója. „A SUSE Moblin rendszerekkel felszerelt MSI netbookok költséghatékonyak, emellett innovatív kezelőfelületet és hatékony funkciókat nyújtanak a felhasználóknak. Ügyfeleink pont ezeket a tulajdonságokat keresik az új eszközökben" – tette hozzá Chern.

„A Moblin projekt egy mindenki számára hozzáférhető és széles körben használt számítógépes platformmá válhat" – mondta Ram Peddibhotla, az Intel szoftverekért és szolgáltatásokért felelős csoportjának nyílt forráskódú megoldásokért felelős igazgatója. „Szorosan együttműködtünk a Novell munkatársaival a Moblin 2.1 verziójának finomítása során. Mindenképpen örömteli, ha két olyan vállalat, mint az MSI és a Novell egyesíti a technológiáját, majd a fejlesztéseket és teljes körű támogatást hozzáférhetővé teszi az ügyfelek számára" – tette hozzá Peddibhotla.

„A Novell örömmel működik együtt az MSI vezető hardvergyártó vállalattal annak érdekében, hogy a SUSE Moblin a leginkább felhasználóbarát linuxos netbook-platform legyen a piacon" – mondta Markus Rex, a Novell nyílt forráskódú platformra épülő megoldásokért felelős részlegének vezérigazgatója. „Jelenleg A Novell rendelkezik a legátfogóbb asztali Linux-kínálattal. A netbookok iránti növekvő érdeklődésnek megfelelően folyamatosan továbbfejlesztjük a SUSE Moblin rendszert a felhasználók mobil számítástechnikával kapcsolatos igényeihez és a Linux lehetőségeinek bővítéséhez" – tette hozzá Rex.

 

A SUSE Moblin rendszerrel felszerelt MSI U135 netbook idén februártól lesz elérhető az Egyesült Államokban.

 www.novell.com/moblin 

www.moblinzone.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.