2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az új Sony Ericsson K770 Cyber-Shot? telefon digitális fényképezõgép, fényképalbum és telefon egyben.

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/4497"><img class="image thumbnail" src="/files/images/sonyericsson.thumbnail.jpg" border="0" alt="Sony Ericsson K770i" title="Sony Ericsson K770i" width="89" height="100" /></a><span style="width: 87px" class="caption"><strong>Sony Ericsson K770i</strong></span></span> <p>Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója szerint ?A legjobb dolgok mindig akkor történnek az életben, amikor nincs nálunk fényképezõgép. Ha szeretne egy pillanatfelvételre is alkalmas kamerát a telefonjában és olyan képeket, amelyek jól mutatnak a családi fényképalbumban, akkor a K770 tökéletes választás."</p><p>

 sony ericsson k770iSony Ericsson K770i

Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója szerint ?A legjobb dolgok mindig akkor történnek az életben, amikor nincs nálunk fényképezõgép. Ha szeretne egy pillanatfelvételre is alkalmas kamerát a telefonjában és olyan képeket, amelyek jól mutatnak a családi fényképalbumban, akkor a K770 tökéletes választás."

 sony ericsson k770iSony Ericsson K770i

Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója szerint ?A legjobb dolgok mindig akkor történnek az életben, amikor nincs nálunk fényképezõgép. Ha szeretne egy pillanatfelvételre is alkalmas kamerát a telefonjában és olyan képeket, amelyek jól mutatnak a családi fényképalbumban, akkor a K770 tökéletes választás."

A Sony Ericsson Cyber-shotTM sorozata az egyszerûségrõl szól. Felvétel készítéséhez csak el kell csúsztatnia a lencsefedõt, majd a célra irányítani az optikát és már készítheti is a képet. Ha a spontán pillanatfelvételen rosszak a fényviszonyok, a Photo fix alkalmazással, számítógép használata nélkül, közvetlenül a telefonon szerkeszthetõ a kép.Azokat a felhasználókat célozták meg, akik nem akarnak törõdni a technikai részletekkel, kompromisszumok árán de az automatikára és az elõzetes beállításokra bízzák magukat.

A K770 Cyber-shotTM mobillal készített fényképek jól nyomtathatók. A telefon 3,2 megapixeles autófókuszos kamerával rendelkezik, mely lehetõvé teszi a megfelelõ minõségû nyomtatást egészen A4-es méretig (297 x 210 mm).  A K770 kamerája videófelvétel készítésére is alkalmas. Zárt helyen készített videófelvételekhez a készüléket egy erõs fotófénnyel is felszerelték, így garantáltan jobb minõségben készíthet felvételeket.

A K770 a felvételek azonnali tárolását és megosztását kínálja. Akár 200 fénykép tárolására is alkalmas Memory Stick memóriát tartalmaz, és természetsen MMS formájában el is küldhetõek. Vagy akár közvetlenül a telefonról feltölthetõk  az online fotógalériába. Mi sem egyszerûbb: az elsõ fényképfeltöltéskor létrehoz egy személyes fényképalbumot vagy ?blogoldalt", amelyet mások megtekinthetnek az interneten. A fényképek megosztásához csak meg kell osztania a weboldal címét a barátaival.

A K770 egy GPRS és 3G telefon, mely a kiválasztott piacokon 2007. õszétõl kapható.

 www.sonyericsson.com/K770.

Jellemzõk

Méret: 105 x 47 x 14,5 mm

Tömeg: 95 gramm

Szín: Barna (Truffle Brown)

Képernyõ: 262 144 színû TFT

Felbontás: 240 x 320 pixel

Méret: 4,83 cm

Telefonmemória Akár 16 MB

Memóriakártya-támogatás: Memory Stick MicroTM (M2TM)

Hálózat:

UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900

Beszélgetési idõ GSM/UMTS: akár 10 óra/2 óra 35 perc

Készenléti idõ GSM/UMTS: Akár 400 óra / 400 óra

Videóhívás ideje: akár 1 óra 30 perc

Tartozékok

Alaptartozék:

  • § 256 MB Memory Stick MicroTM (M2TM)
  • § USB-kábel
  • § Sztereó fejhallgató
  • § PC suite & Media manager alkalmazások

Választható:

HBH-DS200 sztereó BluetoothTM headset

Élvezze a vezeték nélküli zenét a hívások elszalasztása nélkül.

HCB-100E BluetoothTM autós kihangosító

Egyszerûség és kiváló teljesítmény, hosszú beszélgetési és készenléti idõvel.

Kamerás telefon tartozékkészlet IPK-100

Az állványt, övcsatot és kisméretû hordtáskát tartalmazó készlet kiegészíti és támogatja a telefon használatát.

1) A tények és adatok a helyi változatoktól függõen eltérhetnek.

2) A beszélgetési és készenléti idõ a hálózati tulajdonságoktól, a SIM-kártya típusától, a csatlakoztatott kiegészítõktõl és a tevékenységektõl (pl. játéktól) függ. A csomag tartalma és a színek piaconként eltérõek lehetnek. A kiegészítõk teljes skálája nem érhetõ el minden piacon.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.