2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Év Autóját keresi a Playboy magazin

2 perc olvasás

auto-.jpgIdén ismét keresi az év autóját hazánk egyik vezető férfi magazinja, a Playboy. A Car of the Year verseny mezőnyében kategóriájuk meghatározó modelljei mérkőznek meg egymással. Az olvasók többek között a Legjobb új belépő, Modern ikon vagy a Legnagyobb visszatérő jelöltjeire is leadhatják voksukat szeptember 10-ig.  

 

Egy férfi számára autója jóval több, mint egyszerű közlekedési eszköz. Egy tárgy, amely nem csak örömmel, de büszkeséggel is eltölti, és amellyel önmagát is kifejezheti. A Playboy ezúttal arra kíváncsi, olvasói szerint melyik autó érdemelheti ki az év autója címet. A szavazók szeptember 10-ig voksolhatnak kedvencükre a Car of the Year-en.

 

A verseny talán minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik, hiszen számos márka képviselteti magát az idei mezőnyben. A Legnagyobb visszatérő kategóriában olyan modellek indulnak, amelyekről már azt hihettük, hogy örökre eltűntek a süllyesztőben, azonban most újra itt vannak és a megtisztelő címért is versenybe szállnak. A Modern ikonok között a legendás autócsodák sorakoznak fel, míg a Legjobb új belépők között a folyamatosan megújuló autóipar legújabb és legmerészebb alkotásaira szavazhatnak az olvasók. Legmenőbb felfrissülés kategóriában az újjászületett modellek versengenek, de a Jövő Autója jelöltjei között is nyertest hirdetnek majd. Természetesen, ha már autók, a kabriók sem maradhatnak ki a versenyből, Nyitott élvezet kategóriában a vászontetős autókra is voksolni lehet.

 

Az autóiparban is jól tudják, bátraké a szerencse. Merésznek lenni fontos, már csak azért is, mert feladja a leckét a konkurenseknek, a Legmerészebb újdonság kategóriában a mezőny úttörői sorakoznak fel. További hat autó méretteti meg magát, hogy végül Szuperhősként nyerhesse el a Car of the Year címet. 

 

A márkák képviselői egy nagyszabású díjátadó gálán vehetik majd át a nyerteseknek járó Év Autója díjakat.

 

Kedvenc modelljeikre szeptember 10-ig az alábbi oldalon szavazhatnak az olvasók.

 

http://www.playboy.hu/caroftheyear

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.