2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az UNIQA biztosítja a MOL LIMO flottát

2 perc olvasás

mol21000x666.jpgAz UNIQA a hivatalos biztosítója a MOL új, MOL LIMO néven induló közösségi autómegosztó szolgáltatásának. A 300 autóból álló flottához a Casco biztosítást az UNIQA szolgáltatja.

Január végén indul a MOL LIMO közösségi autómegosztó szolgáltatás 100 elektromos és 200 benzines Volkswagen up! járművel, megközelítőleg 60 km2-es szolgáltatási területtel, melybe a belső budai és pesti kerületek mellett a frekventált külső kerületek jelentős részei is beletartoznak majd.

A szolgáltatás percdíjas konstrukcióban lesz elérhető, amelynek előfeltétele az applikációban vagy a weboldalon történő regisztráció. A regisztrációt követően a felhasználó az applikáció segítségével tudja majd indítani az autó bérlését.

A közösségi autózásban élen járó európai nagyvárosok tapasztalatai alapján elmondható, hogy egyetlen megosztott autó képes öt vagy akár tíz saját gépkocsit kiváltani. Ez a közlekedési forma tehát jótékony hatást gyakorol környezetünkre, hiszen elősegíti a városokra jellemző zsúfoltság, illetve forgalom csökkentését. Az UNIQA számára is rendkívül fontos a környezet védelme, ezért is örülünk annak, hogy társaságunk részese lehet ennek a kezdeményezésnek.

 

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.