2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Balatonboglári Szüreti Fesztivál

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42333"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bb_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="76" /></a></span>Az idén -2010.- augusztus 19-22. között megrendezésre kerülő BB Boglári Szüreti Fesztivál nemcsak a borkedvelők, de az egész Balaton igazi borünnepe.</p><p> 

bb 0.thumbnailAz idén -2010.- augusztus 19-22. között megrendezésre kerülő BB Boglári Szüreti Fesztivál nemcsak a borkedvelők, de az egész Balaton igazi borünnepe.

 

bb 0.thumbnailAz idén -2010.- augusztus 19-22. között megrendezésre kerülő BB Boglári Szüreti Fesztivál nemcsak a borkedvelők, de az egész Balaton igazi borünnepe.

 

 A hazai népünnepélyek sorában a legismertebbek között tartják számon a rengeteg programot és fellépőt, sok vásárlási, étkezési lehetőséget – és nem utolsó sorban – hamisítatlan dél-balatoni, de főleg balatonboglári Borvidék borait kínáló fesztivált, ahol minden korosztály talál magának kedvére valót.

A négynapos rendezvény programjában szüreti felvonulás, borlovag avató, tűzijáték, a színpadokon pedig nagyon sok, változatos produkció szerepel. A népi hagyományokat őrző tánccsoportok mellett az ország sztárzenekarai, zenészei és népszerű személyiségei közül is sokan fellépnek. A humor sem marad távol, helyi tehetségek is bemutatkozásnak. Százezrek szórakoznak önfeledten a boglári parton, amely a hajnali órákban fejeződik be. A rendezvényre látogatók ezreit várjak. A belépés ingyenes!
http://www.balatonboglar.hu/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.