2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Balogh Levente elnyerte a „2011. Év Vállalkozója” díjat

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56204"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/vn.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) előterjesztése alapján az Ügyvezető Elnökség a „2011. Év Vállalkozója" díjban részesítette Balogh Leventét, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét. Az ásványvíz forgalmazó cég Balogh Levente irányítása alatt több hazai és nemzetközi díjat is elnyert, azonban most először a cégvezető munkáját ismerték el. </p><p> 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) előterjesztése alapján az Ügyvezető Elnökség a „2011. Év Vállalkozója" díjban részesítette Balogh Leventét, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét. Az ásványvíz forgalmazó cég Balogh Levente irányítása alatt több hazai és nemzetközi díjat is elnyert, azonban most először a cégvezető munkáját ismerték el.

 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) előterjesztése alapján az Ügyvezető Elnökség a „2011. Év Vállalkozója" díjban részesítette Balogh Leventét, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét. Az ásványvíz forgalmazó cég Balogh Levente irányítása alatt több hazai és nemzetközi díjat is elnyert, azonban most először a cégvezető munkáját ismerték el.

 

A díjat ma délután, a Magyar Vállalkozók Napja ünnepi rendezvényen vehette át a Művészetek Palotájában Varga Mihálytól, a Miniszterelnökség államtitkárától, Demján Sándortól, a VOSZ ügyvezető elnökétől és Tardos Jánostól, a VOSZ soros elnökétől.

 

A VOSZ – Vállalkozók Országos Szövetsége néven – 1988 évben alakult Magyarország első, politikailag semleges, a többségi magyar magántulajdonú vállalkozások országos gazdasági munkaadói érdekképviseleteként. A szövetség 1999-ben rangos kitüntetést alapított, amelyet minden évben eredményes hazai vállalkozások képviselői vehetnek át, sikeres pályázást követően. A pályázat nyertese lehet az a vállalkozó, munkáltató, aki megfelel a szövetség alábbi feltételeinek:

  • a szövetség tagja;
  • legalább öt éve vezet sikeres vállalkozást;
  • vállalkozása a közterheket maradéktalanul megfizette, ellene büntetőeljárás nem indult;
  • a megyében (a fővárosban), a szakmában elismert vállalkozó (munkáltató);
  • köztiszteletben álló személyiség.

 

Balogh Levente vezetése alatt a Szentkirályi Ásványvíz Kft. sorban nyerte el mind a hazai, mind pedig a nemzetközi díjakat, amelyek óriási szakmai elismerést szereztek a cégnek és vezetőjének egyaránt. Most került sor először arra, hogy Balogh Leventét személyre szóló díjjal jutalmazzák: a VOSZ Ügyvezető Elnöksége a „2011. Év Vállalkozója" díjjal ismerte el a cég vezetőjének tevékenységét a szövetség előterjesztése alapján. A díjátadón elhangzott méltatások szerint Balogh Levente a pályázat kritériumainak megfelelésén kívül kreativitásával, innovatív ötletek megvalósulásához való személyes hozzájárulásával érdemelte ki ezt az elismerést. A díjat minden évben azok vehetik át, akik a vállalkozásuk területén elért kiemelkedő eredményeik mellett jelentős közéleti tevékenységet is folytatnak.

 

"Mindent megtettem az elmúlt években, hogy cégemet sikeres vállalkozássá tegyem, ezért megtisztelő ez az elismerés. Sikereinkkel példát szeretnénk mutatni a fiatal magyar vállalkozóknak, és persze a pályakezdőknek is. Ezzel a díjjal pedig megerősítést nyert a hitem abban, hogy érdemes tovább dolgoznom, dolgoznunk Magyarország jó hírnevének erősítésén a világban." – nyilatkozta a díj átvételekor Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

 

A Magyar Vállalkozók Napján, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Művészetek Palotájában rendeztek meg, idén 13. alkalommal, ünnepi rendezvénysorozat keretein belül adták át az Év Vállalkozója Díjakat. Az elismeréseket Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára, Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke és Tardos János, a VOSZ soros elnöke adta át.

MTI Fotó: Kovács Tamás 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.